Dacă în relația voastră există aceste 5 semne, atunci sunteți creați unul pentru celălalt!

Când întâlnești pe cineva nou în viața ta îți apar întrebări: Să fim sau nu împreună? Oare e singur? Suntem oare compatibili?

Dacă în relația voastră există aceste 5 semne, atunci sunteți creați unul pentru celălalt:

1. Vă permiteți să fiți vulnerabili

Când îți permiți să te deschizi, trăiești autentic. Devii o persoană reală. Există frumusețe în a-ți accepta neajunsurile. În această vulnerabilitate, dragostea adevărată înflorește. Dacă poți împărtăși și îți poți deschide sufletul fără să simți critici, acest om este ocrotitorul tău.

“Ce se întâmplă când oamenii își deschid inima? Se îmbunătățesc.” ~ Haruki Murakami

2. Vă respectați reciproc

Evaluarea reciprocă necesită un nivel matur de încredere și respect. Respectul necesită onestitate. Cea mai corectă formă de iubire este felul în care îți tratezi partenerul în relație. În această stare de respect, puteți împărtăși lucruri pe care nu le spuneți nimănui. Atunci respectul va fi câștigat. Când sunteți într-o relație care vă oferă siguranță și încredere, v-ați găsit jumătatea.

În momentul în care puneți pe cineva pe piedestal, el vă va privi de sus în jos. Este mai bine să vă respectați reciproc în mod egal.” ~ Teresa Mumert

3. Nu există gelozie

Aștepți să petreceți timpul împreună, dar de asemenea oferi suficient spațiu. Nu există gelozie în relație, pentru că încă rămâneți oameni. Nu există tensiune pentru nesiguranța din trecut, pentru că te simți în largul tău. Petreceti timpul cu prietenii și separat. Nu există un control tensionat. Vă doriți să fiți împreună, dar este important să aveți libertate de exprimare și interese separate.

“Oamenii neîncrezători doar îți umbresc soarele, pentru că sunt geloși pe lumina ta și au obosit de întunericul lor.” ~ Shannon L. Alder

4. Râdeți împreună

Să fii amuzant – este firesc. Puteți râde unul de celălalt. Râsul este întotdeauna prezent în relația voastră. Adesea, astfel de relații încep cu o prietenie obișnuită. Vă prețuiți reciproc, fiind voi înșivă. Dacă poți râde de tine împreună cu partenerul tău, fără să-ți reții sarcasmul, ai ceva special. Aceste tipuri de relații sunt destinate să fie veșnice.

“Nimeni nu poate fi soarele tău, luna sau stelele, până când nu ai propria lume”. ~ K. K. Docherty

5. Vă sprijiniți reciproc

Vă dezvoltați reciproc în cele mai bune versiuni. Deveniți exploratori și aventurieri pentru a găsi modalități de a vă bucura împreună. Dacă relația voastră se bazează pe admirație și inspirație, ați găsit piatra prețioasă în viața voastră

Sursa