7 Lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni înainte de a crea o relație

Să fii cu cineva pe care îl iubești – este unul dintre cele mai frumoase sentimente din Univers. Este normal – să iubești și să vrei să fii iubit, să apreciezi și să te simți apreciat, important. Însă, astfel de lucruri precum sunt copiii, căsătoria, experiența de viață complexă, bagajele trecutului și multe alte lucruri aduc neînțelegeri în relație. Nu este vina voastră, dacă uneori nu există puncte de contact. Deci, ce trebuie să așteptați de la relație?

1. Nu întotdeauna veți fi de acord.

Este normal să aveți opinii diferite. Și ceea ce este necesar să faceți – e să învățați cum să rezolvați conflictele, să faceți compromisuri, să spuneți și să explicați de ce vă simțiți într-un anumit fel. Dacă opiniile voastre nu coincid, înseamnă că aveți experiențe de viață diferite, concepții diferite, însă acest lucru nu este un semn că nu vă potriviți categoric.

2. Relația va deveni plictisitoare

Nimănui nu-i place să recunoască, dar relațiile trec prin multe etape. Există faza romantică pe care o iubim cu toții. Dar există și faza de obișnuință. Este atunci când anticipați acțiunile partenerului, îi cunoașteți toate obiceiurile. Împreună cu previzibilitatea și stabilitatea, firește, relația devine puțin plictisitoare. Nu vă faceți griji. Asta înseamnă că sunteți pe drumul cel bun. Vă simțiți confortabil unul cu celălalt. Plictiseala nu durează pentru totdeauna. De asemenea, nu uitați să întroduceți o anumită spontaneitate în relația voastră!

3. Poți fi atras de altă persoană.

E complicat. Dar chiar dacă îți iubesti și apreciezi partenerul, asta nu înseamnă că toate sentimentele tale se deconectează în raport cu alte persoane. Nu suntem roboți, de aceea încă mai smțim diferite emoții. Însă atunci când iubim pe cineva, ne respectăm alegerea!

4. E normal să existe certuri

Nu toate relațiile sunt lipsite de nori. De fapt, toți oamenii sunt plini de defecte și din acest motiv apar dezacordurile și certurile. Persoana care se află lângă tine – este diferită, are sentimentele, emoțiile și credințele sale care nu coincid cu ale tale. Cearta este admisibilă atât timp cât nu ajungeți la insulte, întrucât respecți omul cu care nu ai aceleași puncte de vedere.

5. Lumea nu se învârte doar în jurul tău.

Când iei o decizie, te gândești cum vă va afecta pe ambii. Când planifici ceva, te gândești cum poate afecta ambele părți. Dacă aveți aceleași păreri, cuplul vostru va fi de succes și fericit.

6. Viața voastră sexuală se va schimba.

La începutul relației, când totul este nou și atât de interesant, intimitatea este destul de frecventă, dar în timp, s*xul trece pe planul secund. Nu înseamnă că nu te mai atrage partenerul. Doar că totul devine familiar și obișnuit.

7. Partenerul tău te va irita

Da, tot ceea ce credeai că este drăguț, acum te poate irita și chiar te face furioasă. Acest lucru este normal. Este ca relația cu frații, surorile sau părinții. Dar nu-i abandonezi. Dacă partenerul tău are obiceiuri care te-au deranjat, încearcă să te concentrezi asupra altor lucruri mai pozitive. Amintește-ți, de ce ai decis să te întâlnești cu acest om?