Și bărbații au secrete. Iată 7 lucruri despre care nu vorbesc niciodată cu femeile lor!

Mulți bărbați au înțeles că “tăcerea este aur”, așa că de cele mai multe ori nu vorbesc cu femeile lor despre anumite lucruri. Până la urmă tăcerea nu este o minciună, ci încercarea de a nu se certa cu femeia iubită, atunci când ea nu are dreptate. Deci, iată 7 secrete pe care le are orice bărbat ce-și protejează nervii săi și a jumătății sale.

7 lucruri despre care bărbații nu vorbesc niciodată cu femeile lor.

1. Ei întodeauna se uită la femeile frumoase.

Toți bărbații admiră femeile frumoase, este natura lor, de aceea nu încercați să-i criticați pentru asta. În primul rând, și femeile în secret suspină atunci când văd un bărbat cu corp superb (nu-i așa?). Și în al doilea rând, oricât ar admira alte femei el trăiește cu tine: împarte patul, mâncarea, banii și, desigur, dragostea.

2. Bărbații sunt împotriva egalității de gen.

Din timpuri străvechi s-a transmis că bărbatul este cel care dobândește și aduce totul în casă, iar femeia are grijă de căminul familial. Și chiar dacă „vânătorul” tău a adus acasă doar coarnele animalului, trebuie să-l întâlnești cu laude și să gătești din vânat cele mai delicioase bucate, în caz contrar ego-ul masculin va fi rănit. Apropo, din același motiv, mulți reprezentanți ai sexului puternic nu suportă când femeia iubită câștigă mai mult decât ei.

3. Sunt fericiți când femeia pleacă de acasă.

Dacă ai decis să ieși cu prietenele, credeți-mă bărbatul nu se va întrista și nu se va plictisi, alergând la geam să vadă când te întroci. El chiar e fericit că are ocazia să stea întins pe canapea cu telecomanda și sticla de bere în mână. Când te vei întoarce acasă, ambii veți fi fericiți și până la urmă acesta este cel mai important lucru!

4. Bărbatul întotdeauna simte când cineva a pus ochiul pe femeia lui.

Bărbatul instantaneu captează privirea altui bărbat, care se uită la femeia lui. La început devine gelos, apoi se controlează și se autocalmează că ești doar a lui!

5. Ei urmăresc filme pentru adulți.

Poate, nu o fac prea des, dar o fac, chiar dacă totul este bine în viața voastră intimă. Ei chiar și-ar dori să priviți împreună aceste filme, dar puțini vor recunoaște acest lucru.

6. Ei adoră când femeile poartă discuții serioase.

Bărbații par a fi indiferenți când femeia vorbește despre copii, căsătorie sau conviețuire, dar de fapt le place foarte mult să asculte argumentele femeii. Datorită acestor conversații, bărbații înțeleg că femeia le este fidelă.

7. Le este teamă să îmbătrânească.

În secret, ei visează să aibă întotdeauna 30 de ani. Ajută-ți bărbatul, spune-i cât e de frumos, cât de mult i se potrivește părul gri și corpul matur. Nu cultiva în el complexe.

Sursa