O femeie înțeleaptă nu va spune niciodată aceste 8 fraze!

Să-ți urmărești propriul discurs – nu este dificil. Doar amintește-ți întotdeauna că ceea ce spui te caracterizează. Femeile înțelepte evită astfel de fraze.

1. Înțelepciunea femeii este de a-i sprijini pe cei dragi corect.

Dacă îi vei spune unei prietene pe care a părăsit-o iubitul că era prea bună pentru el și nu merită să-și facă griji pentru acest nemernic – pentru ea va suna ca o insultă. Nu poți face în același timp un compliment și să rănești alte calități.

2. Femeile înțelepte niciodată nu vor judeca vârsta unei persoane.

Ele înțeleg: poți ofensa atât prin atribuirea anilor în plus, cât și reduându-i. În primul caz, pentru om va fi pur și simplu neplăcut, în al doilea – cuvintele tale vor fi considerate o minciună.

3. Ele nu se laudă 

Chiar dacă au depus mult efort pentru a-și atinge scopul și au mers singure pe această cale plină de spini, vor găsi cui să-i mulțumească pentru ajutor și nu se vor lăuda că au realizat totul singure.

4. O femeie înzestrată cu înțelepciune nu va spune niciodată cu voce tare că ideea ei este absurdă.

Ea își va apăra ideea și, în cele din urmă, va dovedi că gândul ei a fost minunat.

5. Ele au suficientă înțelepciune, să nu-i facă reproșuri omului care a greșit

Femeile inteligente evită expresiile cum ar fi “Am știut!”, “Te-am avertizat!” Aceste fraze deprimă și mai mult omul a cărei “navă s-a scufundat”, iar femeile înțelepte au abilitatea de a susține și de a oferi sprijin psihologic.

6. O femeie înțeleaptă evită dialogurile fără sens.

Ea niciodată nu-ți va propune pur și simplu să vorbiți. Dacă te invită la un dialog, înseamnăcă întotdeauna stabilește subiectul și cursul conversației.

7. O femeie înțeleaptă nu se va justifica niciodată în fața unui partener de afaceri, prieten sau rudă, dacă nu dorește să facă ceva pentru el.

Expresia – “numai din respect pentru tine” – deja nu este respectuoasă. O femeie nu va folosi astfel de metode. Dacă nu vrea, ea va refuza.

8. Nu-i va reproșa unui prieten că acesta își face griji pentru lucruri minore

El înțelege că organizarea mentală a unui om îl poate face astfel și asta este absolut normal.