Iată de ce femeile puternice se simt bine în pielea lor și nu au nevoie de machiaj…

Pentru multe femei ideea de a ieși din casă nemachiate pare a fi ceva înspăimântător. Machiajul – este acea parte a rutinei zilnice pe care ele trebuie să o facă înainte de a ieși din casă. Însă există și femei cărora nu le place machiajul. Și această tendință devine tot mai populară.

Nu ai nimic de ascuns, nu ai de ce să-ți fie teamă

Există motive întemeiate să-ți petreci ziua fără machiaj: mai multe studii științifice au arătat că femeile care nu se machiază sunt mai fericite. Ele nu au nimic de ascuns, atât pe față, cât și în alte sfere ale vieții. Se crede că femeile care se machiază, ascund ceva – un coș sau pete pigmentare. O femeie care nu poartă machiaj înțelege că nimeni nu este perfect. Și cu toate astea ea se simte confortabil în pielea ei.

Ridurile, pistruii, coșurile: toate fac parte din noi

Când te privești în oglindă, îți observi micile defecte – ridurile sau ce ochi frumoși ai. Femeile puternice care preferă să renunțe la machiaj, găsesc în aspectul lor doar avantaje.

În cele din urmă toată lumea are riduri, pistrui, coșuri și păr facial. Femeile încrezătoare și fericite știu acest lucru. Și de ce nu? Dumnezeu ți-a dat această față cu un motiv. Să mergi pe Pâmânt zâmbind.

Fă un  mic experiment:

Dacă te gândești să renunți la machiaj, încearcă acest mic experiment. El îți va arăta cât de confortabil te simți fără cosmetice.

Stai în fața oglinzii și privește-ți 10 minute toate caracteristicile feței. Fii atentă la tonul pielii și la pistrui. Privește-ți ochii și linia buzelor. Nu vei avea nevoie de mult timp pentru a vedea că ești frumoasă.

Și dacă încă nu ești sigură, te simți inconfortabil fără machiaj, încearcă o scurtă perioadă de timp să fii fără el. Începe prin a renunța la rimel, încearcă să folosești luciu de buze transparent în loc de ruj. Nu aplica o mulțime de produse pe față. Utilizează nuanțe neutre.

O femeie puternică se simte confortabil cu aspectul ei natural

Femeile puternice sunt fericite din mai multe motive. Unul dintre ele este că se simt confortabil în pielea lor. Este ceea spre ce tind multe, dar niciodată nu obțin acest lucru.  Pentru că le este dificil să se relaxeze și să fie mulțumite de ceea ce sunt. Însă femeile puternice se pot uita în oglindă, ele sunt mândre de ceea ce sunt.

Sursa