4 tipuri de bărbați de care ar trebui să fugi chiar de la prima întâlnire

Majoritatea femeilor așteaptă bărbatul care ar corespunde idealului lor. Astfel de bărbați practic nu există, de aceea nu există niciun motiv să-l aștepți – pur și simplu trebuie să-i accepți neajunsurile. Cu toate acestea, există 4 tipuri de bărbați, de care trebuie să fugi imediat.

Bărbatul-colecționar

Pentru acest bărbat relațiile sunt o distracție temporară. El doar își numără victoriile pe plan personal. După ce cucerește femeia, pierde interesul pentru ea – probabil te va mai invita de câteva ori la petreceri, doar pentru a avea cu ce se lăuda în fața prietenilor, dar asta va fi tot. Un astfel de bărbat nu poate fi schimbat, pentru că el nu are nevoie de acea femeie unică. Cu acest tip de bărbat doar îți vei pierde timpul și nervii, fără sa obții nimic în schimb, deci evită-l.

Bărbatul ”căsătorit” cu munca

Destul de ciudat, dar și bărbații dependenți de muncă, de asemenea, trebuie evitați. Adesea el este cel care asigură o viață decentă familiei, dar, din păcate, de multe ori nu observa nimic în afară de muncă. Un alt neajuns al lui este că nu întotdeauna munca îi aduce venituri comparabile cu efortul depus. Dacă nu ești pregătită să vezi bărbatul doar dimineața devreme și seara târziu, este mai bine să eviți un astfel de bărbat, fără să încerci să-l reeduci.

Bărbatul străin

Unele femei evită relațiile cu bărbații căsătoriți, iar pentru altele soția nu este un impediment. Să presupunem că bărbatul s-a despărțit de soția legală, vei putea oare avea încredere cu adevărat într-un om care a înșelat fiind căsătorit? Nu există nicio garanție că într-un an sau doi nu vei fi în aceeași situație ca și fosta lui soție.

”Parazitul cronic”

Să recunoști un astfel de bărbat la prima întâlnire este complicat, dar e posibil. Cel mai probabil, bărbatul singur îți va povesti despre planurile și proiectele lui grandioase, care nu se vor realiza – aceste idei există doar în capul interlocutorului tău. Visurile lui efemere le folosește ca scuze, atunci când vine vorba să-și găsească un loc de muncă și uneori acest entuziasm nesănătos trece și la partenera lui. Deci, sfatul nostru ar fi să stai departe de el – există un mare risc să te molipsești de lene și să nu mai ai dorința de a te dezvolta.

Să-ți găsești ”omul tău” întotdeauna este dificil – în majoritatea cazurilor această întâlnire este precedată de multe întâlniri inutile și căutări fără vreun rezultat pozitiv. Te sfătuim să nu renunți: caută bărbatul cu care îți va fi interesant. Comunicarea vie, productivă este un început bun pentru orice relație, așa că trebuie să găsiți subiecte și hobby-uri comune, astfel încât ambii să aveți despre ce discuta.