6 motive care explică dorința bărbatului de a-și căuta amantă

Probabil fiecare femeie se teme să nu fie înșelată de partener. De aceea, multe își pun întrebarea: de ce bărbații își caută amante?

Psihologii au găsit răspunsul la această întrebare. După cum s-a dovedit, există câteva motive pentru care bărbații ajung să facă acest lucru. Să le analizăm.

1.Un mod de a scăpa de stres

Dacă îți pui întrebarea de ce bărbații au nevoie de amante, atunci trebuie să știi că uneori ei trec prin situații stresante, care îi împing la astfel de experimente. Asta se explică prin faptul că bărbatul are nevoie să se relaxeze și să obțină sprijin pe plan intim pe care nu-l primește de la soție. În acest caz, el chiar poate să nu simtă nimic pentru noua femeie. Psihologii au descoperit că de obicei, aceste aventuri dureaza atât timp cât durează problemele, apoi se încheie.

2. Lipsa atenției și iubirii

De ce ar avea nevoie bărbatul de o amantă permanentă? Uneori bărbații nu simt dragoste din partea soțiilor și atunci cea mai bună opțiune este să-și găsească o amantă. Dacă bărbatul găsește în amantă ceea ce nu-i oferă soția, adică atenție și dragoste, asta poate distruge familia. În acest caz, femeia ar trebui să-i acorde omului iubit cât mai multă atenție, pentru a preveni trădarea și a-l împiedica să-și găsească o amantă permanentă.

3. Lipsa afecțiunii și intimității duce la infidelitate

Acest lucru se întâmplă pentru că îi lipsește pasiunea și frecvența anterioară a relațiilor intime, care joacă cu adevărat un rol important în viața de familie. Femeia ar trebui să acorde atenție acestui lucru și să încerce să devină pentru bărbat soție, prietenă și amantă ideală în pat.

4. Certurile frecvente și neînțelegerile

Dacă în familie bărbatul se simte respins și mereu ascultă crizele de isterie lipsite de  sens ale femeii, în cele din urmă el va fi forțat să-și găsească o amantă sau mai multe. În relație există certuri, însă dacă ele au devenit un obicei, atunci bărbatului nu-i rămâne nimic altceva decât să-și caute altă femeie. Psihologii recomandă să vă calmați și să țineți cont de faptul că toată lumea face greșeli. În loc de scandaluri lipsite de sens, trebuie să căutați o soluție care să vă ajute să salvați familia.

5. Lipsa copiilor comuni

Mulți bărbați probabil își doresc copii comuni, care ar face viața de familie și mai puternică. Dacă femeia nu vrea copii sau nu poate naște din motive de sănătate, bărbatul și în acest caz își caută o amantă. El vrea ca această femeie să-l facă fericit, în ceea ce privește paternitatea.

6. Vârsta necorespunzătoare a soției

Dacă femeia este mai în vârstă decât bărbatul, el își va căuta o amantă tânără care să-l satisfacă în mod regulat și să-l facă fericit. Se recomandă să discutați și să decideți ce faceți în continuare: salvați familia sau vă despărțiți și încercați să vă construiți fiecare propria viață.

În opinia psihologilor, motivele de mai sus explică dorința bărbaților de a-și căuta amante. De aceea, femeia ar trebui să le analizeze și în orice mod să împiedice bărbatul să-și găsească o altă femeie.

Sursa