Iubește femeia corect și vei fi recompensat pe măsură! 6 Lucruri pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

Dacă bărbatul iubește starea lui alături de femeie, atunci femeia își dorește, în primul rând, să se simtă unică și necesară în viața lui. Femeia își dorește să simtă că este ca aerul pentru bărbat, ca apa în deșert … Pentru ea este important să simtă dragostea bărbatului.

1. Să iubești femeia corect – înseamnă în primul rând să ai grijă de starea ei interioară, de sănătatea și starea ei de spirit.

Dacă femeia e supărată sau furioasă pe tine, credeți-mă, vibrațiile ei negative îți vor crea realitatea. Uneori bărbații sunt surprinși de ce lucrurile nu funcționează. Privește în jur câte femei ai supărat?

Un bărbat de succes – este în primul rând bărbatul care înțelege că succesul lui depinde de femeia care este alături de el, ceea ce înseamnă că ea trebuie protejată de propriile emoții și gânduri negative. Cu cât investești mai mult în ea, cu atât vei obține mai multe de la viață. Să iubești corect femeia – înseamnă să încerci sa te apropii de sufletul ei, să-i cunoști lumea interioară.

2. Să iubești femeia corect – înseamnă să fii generos

Generos în toate: în cuvinte, emoții, daruri. Bărbații zgârciți nu vor reuși niciodată în afaceri, spațiul niciodată nu va fi deschis pentru oportunitățile lor.

Legea dragostei spune: ”Cu cât oferi mai mult, cu atât obțiii mai mult.” Banii nu sunt doar bucăți de hârtie pe care poți cumpăra ceva – banii sunt energie. Cu cât bărbatul oferă mai mult, sincer, fără a fi zgârcit, fără să calculeze în minte banii – cu atât mai mult va fi iubit de femeie, iar odată cu dragostea ei la bărbat vine și succesul.

3. Să iubești corect femeia – înseamnă să ai grijă de starea ei interioară

Pentru asta trebuie să știți că femeile spre deosebire de bărbați trăiesc prin sentimente, emoții și nu întotdeauna prin logică și rațiune. Natura feminină este emoțională. Și sarcina bărbatului este să o ajute să facă față emoțiilor. Este foarte important comportamentul bărbatului atunci când femeia pierde controlul asupra emoțiilor sale. În primul rând, trebuie să cunoașteți locurile slabe și vulnerabile ale soției, să nu o răniți mai dureros, ci să o protejați.

4. Să iubești corect femeia – înseamnă să n-o transformi într-o sursă de satisfacție a dorințelor, să nu crezi că ea are o singură sarcină – să fie soție și mamă.

Acum femeile moderne nu sunt mulțumite de acest rol. Ajut-o să se dezvolte într-un anumit domeniu, să se regăsească sau să-și găsească pasiunea pentru suflet.

Nu-i limita libertatea, încurajează relațiile cu prietenele. Nu încerca s-o faci proprietatea ta, iar apoi să înnebunești de faptul că te ”strangulează” cu dragostea ei. Nu-i limita viața doar cu tine.

5. Să iubești corect femeia – înseamnă să nu permiți propriilor emoții să te depășească.

Puterea masculină este în rațiune și voință. Dacă relația cu soția nu funcționează, nu căuta imediat consolare și dragoste la altă femeie.

Bărbatul nu ar trebui să coboare la nivelul țipetelor și cuvintelor urâte, umilință și reproșuri. De îndată ce începi să-ți pierzi controlul, femeia nu te va mai respecta, vei deveni pentru ea o ființă slabă … Chiar dacă vrei să izbucnești, învață să-ți controlezi sentimentele.

6. Să iubești femeia corec – înseamnă să-i fii recunoscător pentru tot. 

Pentru că este cu tine, pentru că a născut copii, pentru că menține ordinea în casă, creează confort, gătește…Fii recunoscător și apreciază tot ceea ce face femeia.

Sursa