Dacă faci aceste 6 lucruri, niciun bărbat nu va fi interesat să te cucerească. Nu omorî în el instinctul de ”vânător”!

Se întâmplă că femeia este frumoasă, recită poiezii și cunoaște multe lucruri despre mașini…dar nu are niciun iubit. Probabil ea face parte din categoria acelor femei pe care bărbații nu sunt interesați să le cucerească. Vreți să aflați care semne omoară instinctul de ”vânător” în bărbați?

1. Femeia este prea accesibilă

Telefonul ei niciodată nu este deconectat. Ea răspunde imediat la apeluri și mesaje. Își schimbă cu ușurință planurile pentru a se întâlni cu bărbatul, chiar dacă nu mai are nicio zi liberă săptămâna asta. Pentru astfel de femei – bărbații nu vor mișca niciun deget. Ei au nevoie de femeile greu accesibile, care nu răspund la apeluri, care îi pun în lista neagră pe rețelele de socializare și în general, dispar pentru câteva zile.

2. Nu este sigură de sine.

Ea crede că nu este frumoasă, că nu a obținut nimic în viață pentru a merita un soț bun. Această femeie cu greu înțelege că oamenii se îndrăgostesc de persoană și nu de careva merite față de societate.

3. Bărbații nu apreciază femeile care renunță repede și “fuzionează” cu ei.

Dacă femeia, la a doua sau a treia întâlnire, se comportă de parcă îl cunoaște de mulți ani – bărbatul își pierde interesul. Bărbatul vrea să obțină ceva, dar să nu primească totul fără efort.

4. Nu are cerințe față de bărbat și se bucură de orice semn de atenție

Începând de la o poiezie stângace copiată pe internet, până la un trandafir modest. Astfel de femei singure stabilesc limite joase pentru bărbați, iar apoi suferă din cauza asta.

5. Reprezentanții sexului puternic – sunt persistenți în ceea ce privește atingerea obiectivului principal al relației.

Dacă femeia ușor și fără prea mult efort acceptă să reducă limita rezonabilă dintre parteneri, bărbatul imediat își va pierde interesul pentru ea.

6. Femeia care nu va interesa bărbatul – este inertă.

Ea este obișnuită să plutească după flux, să fie de acord cu toate capriciile destinului său. Fiecare bărbat pe care-l întâlnește, îl percepe ca pe un dar al destinului și nu încearcă să se opună relațiilor.