Aceste 7 calități ale femeii pot cuceri bărbatul dintr-o privire!

Psihologii au descoperit secretul: bărbați iubesc femeile cu anumite trăsături de caracter, comportament și chiar cu un anumit exterior.

Cum ar trebui să fii, pentru a-l seduce dintr-o privire? Acordă atenție acestor calități:

1. Sexualitatea – este pe primul loc în lista de calități care ademenește bărbații.

În acest caz, nu trebuie să confundăm feminitatea cu erotismul și vulgaritatea. Imaginea ar trebui să fie astfel încât bărbatul să aibă dorința să se uite, fără să-și ia privirea. Dacă bărbatul te dezbracă cu privirea – nu arăți potrivit. De fapt, totul depinde de ceea ce cauți într-o relație.

2. Baieții iubesc fetele sociabile, care vor asculta cu interes poveștile lor și vor susține conversatia cu plăcere.

Și ar trebui să-i povestești doar ceea ce nu te compromite: evită subiectele delicate, fostele relații etc.

3. Bărbații nu tolerează ipocrizia

Când o femeie este deschisă, ea are privirea mai bună, mai luminoasă – spun reprezentanții sexului puternic. Nu încerca să prezinți imaginea pe care ai ales-o pentru tine: arată-i fața ta adevărată.

4. Femeile adoră domnii galanți.

Bărbații, la rândul lor, așteaptă același lucru de la doamne. Educația, modestia, abilitatea de a te comporta decent în societate – sunt calități inerente la care va acorda atenție bărbatul. Manierele bune sunt calea potrivită către inima lui.

5. Este puțin probabil ca bărbatul să fie interesat de femeia care în afară de a se bucura de frumusețea ei și a se plimba prin buticuri și saloane, nu este pasionată de nimic.

Bărbații adoră doamnele cu inițiativă, cu aspirații, care se dezvoltă. O astfel de femeie nu-l va suna la fiecare 15 minute. Autosuficiența este absolut necesară, dacă ești în căutarea unei relații serioase.

6. Calea spre inima bărbatului…

Toată lumea știe continuarea acestei fraze? Deci, da este relevantă și astăzi. Învață să gătești! Bărbații iubesc femeile gospodine.

7. Bărbații prețuiesc umorul, în special dacă femeia râde de glumele lui.