15 motive pentru care merită să iubești și să prețuiești Vărsătorii!

Vărsătorii sunt un semn special al Zodiacului. Ei au multe calități pozitive. Sunt inteligenți și raționali, pot deveni prieteni minunați. Și asta nu e tot!

Iată 15 motive pentru care merită să-i iubiți și să-i prețuiți:

1. Sunt extrem de inteligenți

Chiar și cei mai leneși dintre ei pot obține rezultate excelente fără prea mult efort. Doar gândiți-vă ce ar putea obține, dacă se vor dedica pe deplin! Vor avea o colecție de premii, burse, medalii … și acesta este doar începutul.

2. Sunt obiectivi

Oamenii cu această calitate sunt capabili să privească situația fără prejudecăți, să ofere sfaturi  cu adevărat eficiente. Într-o dispută ei nu-și vor apăra punctul de vedere până la final, ci vor fi de acord cu cel al cărui gând pare mai rezonabil pentru ei.

3. Vărsătorii sunt rezonabili.

Aceasta calitate se manifestată în orice sferă a vieții lor – în afaceri, muncă, dragoste. Ei gândesc practic. Romantismul le este străin. Drama și impulsivitatea nu este despre ei.

4. Sunt lideri înnăscuți

Pentru asta au toate calitățile necesare. Sunt gata să-și asume responsabilități. Sunt oameni creativi, capabili să ia decizii și să planifice acțiunile ulterioare. Uneori, totuși, pot fi destul de nepoliticoși în declarațiile lor. Dar nimeni nu este perfect.

5. Vărsătorii iubesc singurătatea

În singurătate se simt destul de confortabil. Vărsătorii preferă să-și petreacă timpul studiindu-și lumea interioară, reflectând despre lucruri și evenimente sau pur și simplu bucurându-se de liniște. Le este foarte dificil să-și împărtășească gândurile și sentimentele.

6. Vărsătorii sunt elocvenți

Unii dintre ei pot fi timizi, alții – destul de vorbăreți. Când vorbesc Vărsătorii tăcuți, toată lumea ascultă cu atenție. Vărsătorii timizi dobândesc elocvență de îndată ce conversația se referă la ceea ce îi interesează.

7. Sunt prieteni și parteneri fideli

Atunci când își aleg prietenii sunt foarte atenți. Pentru a se apropia de om au nevoie să-l cunoască mai îndeaproape. Dacă aveți un prieten Varsator, să știți că ați obținut cel mai devotat tovarăș, care va fi cu voi până la final.

8. Vărsătorii sunt interlocutori minunați

Întrucât sunt incredibil de inteligenți, stimularea convoluțiilor cerebrale este necesitatea lor vitală. Cea mai mare plăcere pentru Vărsători – sunt conversațiile intelectuale.

9. Vărsătorii sunt oameni buni.

Nu le place să intre în conflicte, mai ales să le creeze. Nu suportă plângerile și negativitatea. Își doresc să-i vadă pe toți fericiți și mulțumiți. Pentru acest lucru, vor face tot ce depinde de ei.

10. Vărsătorii știu ce-și doresc

…și cum să obțină acest lucru. Pot deveni cercetători excelenți și oameni de știință remarcabili (de exemplu, astronomi sau istorici). Au o dorință înnăscută pentru creativitate, pot reuși în artă și științele umaniste. Vocația lor poate fi muzica, munca socială sau pedagogia.

11. Adoră să fie printre oameni

În mulțime se simt foarte confortabil, ei se hrănesc cu energia mulțimii.

12. Nu le pasă cu cine să fie prieteni

Chiar nu le pasă cine ești și de unde vii, care este statutul și poziția ta în societate. Vărsătorii nu acordă atenție privilegiilor și titlurilor. Ei pot fi înconjurați de prieteni, dar oricum vor căuta independență și izolare.

13. Sunt individualiști, nu le pasă de opinia multimii.

Ei fac totul în felul lor.

14. Vărsătorii iubesc călătoriile.

Chiar foarte mult. Drumul și aventurile le fac cu ochiul.

15. Sunt capabili să se adapteze oricăror dificultati și situații.

Pentru ei nu există bariere – există doar oportunități.

Sursa