Pentru o fată inteligentă – acesta este sfârșitul relației, iar pentru una mai puțin inteligentă – este începutul iubirii!

Mi s-a întâmplat un caz. După divorț trecuse un an, timp în care mi-am lins rănile. Exact un an n-am comunicat cu bărbații, n-am mers la întâlniri, n-am băut cafea cu înghețată și fistic, n-am mers la cinema, n-am ronțăit chipsuri în pub și n-am primit în dar niciun ursuleț Teddy.

Apoi a apărut un tânăr și de la început nu mi-a plăcut nimic la el: avea nasul turtit, ochii mici, iar mâinile fierbinți. De fiecare dată când încerca să-mi ia palma, simțeam atingerea unei pernuțe moi.

Tănărul a început să mă curteze, iar eu nu mă împotriveam. Apoi brusc a dispărut. L-am sunat. Nu a răspuns. L-am sunat din nou. Dispozitivul abonatului se afla în altă galaxie. Și dintr-o dată, au devenit frumoși și ochii mici care nu exprimau nimic, și nasul turtit și mâinile ca grătarul.

O săptămână întreagă nu-mi puteam găsi locul: am mutat mobila în apartament, am făcut ordine la balcon, am curățat radiatoarele, am împins frigiderul și am lustruit podeaua sub el. Am plâns, am fost la psiholog, la solariu și la RMN. L-am apelat de la alte numere și i-am scris SMS-uri pline de compasiune. Am dat jos câteva kilograme, am îmbătrânit, m-am aprofundat din nou în analiza freudiană și mi-am descoperit un milion de defecte.

Iar după trei săptămâni când ”mirele” a apărut – eram deja un ”aluat cu drojdie” ascultător din care puteai modela orice: și o lebădă și trandafiri și măcar un coș cu struguri.

În rezultat, relația noastră a eșuat, deși am luptat câțiva ani pentru ea. Acum, ca un bonus, în fiecare aventură pe care o am este prezent acest ”exemplar” interesant, care-și schimbă inteligent numele, adresa și parolele și datorită căruia am ajuns la o concluzie: dacă bărbatul nu sună – el fie nu este îndrăgostit, fie este manipulator, fie e un ciudat.

El nu s-a blocat timp de o saptamana în lift, nu a căzut în trapa de canalizare, nu moare de ciumă bubonică și nici nu s-a molipsit de amnezie. El nu pur și simplu nu te vrea. Și punct.

Doar că nuștiu de ce, noi femeile frumoase și inteligente, ne dorim periodic un astfel de ciudat?

Sursa