În cele din urmă vei întâlni Bărbatul Suficient de Matur care Te va Face Fericită…

Într-o zi vei întâlni un adult adevărat – un bărbat suficient de matur pentru a fi într-o relație adevărată. Vei întâlni bărbatul care nu te va face să aștepți prea mult. El este cel care-ți răspunde la mesaje cu prima ocazie, pentru că este interesat de tine. Dacă nu-ți răspunde probabil este foarte ocupat și neapărat îți va prezenta scuze pentru asta.

Îl vei întâlni pe cel care nu se va comporta rece sau indiferent. El nu va ascunde ceea ce simte.

El va fi omul care va depune toate eforturile pentru a prelungi conversațiile, pentru că vrea să stabilească cu tine o legătură mai profundă, utilizând toate șansele și oportunitățile!

Într-o zi vei avea norocul să întâlnești pe cineva care va avea nevoie de tine așa cum ești. Vei avea norocul să fii cu bărbatul care nu te pune în situația în care trebuie să te îndoiești; vei fi cu bărbatul care nu complică totul.

Într-o zi vei fi cu cel care nu te va face să te îndoiești de sentimentul propriei demnități. Vei fi cu bărbatul care nu aduce stres nedorit în viața ta. El va fi interesat doar să te facă fericită!

Într-o zi, vei fi cu bărbatul care ține cont de sentimentele tale, înainte de a face sau de a spune ceva!

Este bărbatul care nu va acționa cum vrea el, pentru ca tu să te simți nedorită și nesemnificativă. Este bărbatul care vrea să simți că părerea ta contează foarte mult pentru el. Este bărbatul care nu va arăta că își apreciază libertatea mai mult decât relația voastră. În cele din urmă, vei întâlni pe cineva care va fi cu adevărat consecvent și stabil!

Nu va fi interesat de jocul ”de-a șoarecele și pisica”. Nu va juca ”de-a v-ați ascunselea . El va face totul pentru tine. Se va face complet accesibil pentru tine!

Sursa