Femeia la care VISEAZĂ orice Bărbat acordă ATENȚIE acestor 8 LUCRURI!

Uneori acordăm prea multă atenție îmbrăcămintei, mărcii și prețului acesteia și uităm complet că, în primul rând, trebuie să acordăm atenție calităților personale și educației persoanei. Sunt acele lucruri care arată că suntem bărbați și femei demne.

Femeia care acordă atenție acestor 8 lucruri este o femeie de calitate superioară, este femeia la care visează orice bărbat.

1. Calitățile personale

Această femeie aproape niciodată nu țipă, nu ridică vocea în locuri publice, nu știe ce este agresivitatea, preferând să soluționeze conflictele prin dialog, fără emoții și insulte inutile. Este capabilă să asculte și să accepte aproape orice punct de vedere, dar în același timp să rămână fermă în convingerile ei.

2. Zâmbetul

O astfel de femeie știe cât de important este în viața de zi cu zi zâmbetul. Ea te salută cu zâmbet, își ia rămas bun zâmbind, arătându-și amabilitatea și capacitatea de a-ți oferi o mână de ajutor în aceeași secundă.

3. Viața în ochii ei

Femeia de calitate superioară niciodată, pentru nimeni, și în niciun caz nu va renunța la sine. Ea știe că viața e doar una și fiecare ocazie ratată – este o oportunitate ratată de a fi fericită.

4. Mirosul 

Parfumul pe care îl alege se potrivește întotdeauna stilului ei. Este destul de încrezătoare să aleagă nu numai arome dulci și florale, ci și arome cu conotații de citrice. Această femeie are întotdeauna parfumul ei preferat, care o distinge din mulțime și îi face imaginea unică.

5. Obiectivele și ambițiile 

Ea adoră obiectivele și sarcinile care îi permit să învețe. Niciodată nu renunță la scop, doar pentru că drumul spre acesta este prea complicat. Acest lucru este valabil atât pentru afaceri și carieră, cât și pentru familie. Este extrem de credincioasă oamenilor apropiați, muncii sale și ei însăși.

6. Mersul 

Fetele din această categorie nu merg niciodată cu privirea în jos. Dimpotrivă, merg cu capul sus, cu încredere și cu un mers ferm. Acest mic și nesemnificativ detaliu emană și sentimente de mândrie și de încredere în sine.

7. Garderoba 

În garderoba acestei femei cu siguranță se vor găsi lucruri pentru orice ocazie a vieții. Asta nu înseamnă că dulapul ei este plin. Nu, nu este. În garderoba ei pot fi foarte puține lucruri, dar sunt lucruri atât de bine selectate, încât pot fi purtate la orice ocazie.

8. Independența

… Financiară, psihologică, emoțională. Această femeie nu tolerează când i se încalcă libertatea și nici ea nu tinde să restrângă libertatea altora. Ea își prețuiește prea mult independența și o respectă prea mult cea străină, pentru a-și permite să stabilească limite.

Sursa