Oamenii sensibili – sunt cei mai adevărați și onești printre cei pe care i-ai întâlnit vreodată!

“Oamenii sensibili – sunt îngeri cu aripile frânte care zboară numai atunci când simt dragostea”. Aceste cuvinte au fost scrise de celebrul psiholog și scriitor Shannon Alder. Dacă sunteți o persoană sensibilă, atunci acest text este pentru Dvs.

Persoanele sensibile trăiesc cu un sentiment constant de vinovăție și durere, adesea cauzate de situații nerezolvate și neînțelegeri. Sufletul lor e torturat mereu, pentru că nu poate simți ura.

Acești oameni au nevoie de dragoste, înrucât cei din jur mereu le rănesc sufletul. Însă în ciuda tuturor tragediilor pe care le întâmpină, ei rămân plini de compasiune. Sunt gata să-i protejeze pe toți cei umiliți, jigniți și înțeleși greșit.

Dacă ești o persoană empatică sau foarte sensibilă, atunci a tăcea despre o anumită problemă pentru tine este o tumoare malignă ce creștere încet. Acești oameni nu sunt capabili să se apere, ei nu pot învinge în fiecare bătălie. Dar întotdeauna se vor ridica pentru prietenul sau persoana apropiată, chiar dacă toți ceilalți îi vor întoarce spatele.

Vor avea regrete, dacă vor pierde ocazia să fie un prieten bun pentru cei apropiați cu spiritul. O persoană sensibilă cu greu eliberează oamenii apropiați.

Desigur, după mulți ani se pot întâlni din nou și pot râde de situația care a dus la ruptură. Cu toate acestea, să eliberezi și să nu-ți mai vezi niciodată prietenul și în același timp să fii bine – acest lucru este mai presus decât puterea lor. Acesta este punctul lor slab.  Astfel de despărțiri le frând inimile și îi lipsesc de credință în viitor.

Oamenii geloși, aprigi și egoiști întotdeauna primii cuceresc culmile. Pentru că a fi primul pentru ei este scopul principal al vieții. Oamenii sensibili, dimpotrivă, primesc mai multă plăcere din călătorie și de la oamenii pe care-i întâlnesc pe drum. Viața pentru ei nu este un câmp de luptă competitivă. Ei ajung în vârf ultimii, deoarece știu că este mai importantă călătoria decât destinația.

Oamenii sensibili merită mai mult decât acele lucruri pe care este gata să le ofere această lume. Ei sunt aici pentru a-i ajuta pe alții să vadă și să simtă ceea ce adesea trecem cu vederea din cauza lipsei de timp sau a egoismului. Fiți recunoscători acestor oameni pentru că au apărut în viața voastră. Dacă ești o persoană sensibilă, atunci ai grijă de tine. Tu ești un înger.

Sursa