Iată ce cred Femeile Celebre despre Bărbați – în 15 citate extrem de adevărate!

Iată ce cred despre bărbați femeile celebre – cunoscute nu numai pentru realizările din carieră și mintea ascuțită, ci și pentru remarcile adevărate:

1. Nu înțeleg de ce unele femei își doresc să aibă acele lucruri pe care le au bărbații, pe când ar putea avea acești bărbați. (Coco Chanel)

2. Oricât de puternică nu ar fi femeia, ea mereu așteaptă un bărbat mai puternic decât ea. Și nu pentru ca el să-i fure libertatea, ci pentru ca să-i dea dreptul să fie slabă. (Angelina Jolie)

3. Femeia care nu iubește defectele bărbatului său, nu-l iubește nici pe el. (Sophia Loren)

4. Majoritatea femelor consideră că bărbații sunt niște ticăloși, dar până în prezent nu le-au găsit un înlocuitor potrivit. (Elizabeth Taylor)

5. Pentru femeie frumusețea este mult mai importantă decât mintea, pentru că bărbaților le este mai ușor să privească decât să gândească. (Marlene Dietrich)

6. Barbații iubesc ceea ce nu pot avea. (Monica Bellucci)

7. Doar un bărbat umilit de viață poate ofensa o femeie. (Marilyn Monroe)

8. Acceptarea de sine și abilitatea de a râde de tine însuți – este cel mai bun lucru care poate fi într-un bărbat. (Penelope Cruz)

9. O femeie puternică sperie bărbații. Dacă ai o carieră și ești celebră, atunci bărbații chiar se tem de tine. (Donatella Versace)

10. Femeile inteligente iubesc bărbații inteligenți, mai mult decât bărbații inteligenți iubesc femeile inteligente. (Natalie Portman)

11.Fiecare bărbat este mai interesat de femeia interesată de el, decât de cea care are picioare frumoase. (Marlene Dietrich)

12. Viața este prea scurtă pentru a o pierde pe diete, bărbați zgârciți și dispoziție proastă. (Faina Ranevskaya)

13. Femeile vorbesc despre iubire și tac despre amanți, bărbații – dimpotrivă: vorbesc despre amante și tac despre iubire. (Marina Țvetaieva)

Sursa