Monica Bellucci despre căsătorie, copii, principiile sale și fostul soț. Cugetări înțelepte care te vor inspira!

1.Ești frumoasă, atunci când te consideri frumoasă. Nu contează ce cred alții.

2.Uneori poți întâlni un ticălos infernal, din cauza căruia îți pierzi capul. Demonii omului sunt la fel de atrăgători ca și virtutea.

3.Când oamenii divorțează, întotdeauna e o tragedie. În același timp, dacă rămân împreună, ar putea fi o tragedie și mai gravă.

4. Vopsirea buzelor – este un gest erotic, frumos și senzual. Este un ritual. Îmi amintesc cu emoții cum bunica mea își vopsea buzele la vârsta de 80 de ani, înainte de a ieși din casă. Era ceva îndrăzneț: ea arăta că încă își mai dorește să placă și să fie tânără.

5. Într-o zi am fost șocată de acest gând: “Femeile frumoase sunt create pentru băieții lipsiți de imaginație”. Știu o mulțime de oameni frumoși, viața cărora este un dezastru. Pentru că nu au nimic altceva decât frumusețea, pentru că s-au plictisit de ei înșiși, pentru că există pe acest pământ, doar reflectându-se în ochii altora.

6. Nu voi fi niciodata slabă. Prin natura mea sunt destul de leneșă. Îmi place să mănânc. Eu cea reală – sunt așa. Și nu intenționez să devin ireală.

7. Sunt o mamă bună. Dar asta nu înseamnă că sunt o fată bună. Am nevoie de risc.

8. Știu că nu pot mânca pâine și paste făinoase. Dar ce pot să fac … urăsc interdicțiile. Uneori ai nevoie de o porție de plăcere, adevărat? E dăunător, desigur. Dar și mai dăunător este să-ți refuzi totul.

9.În loc să merg la sala de sport, port negru – este mult mai practic și mai plăcut.

10.Frumusețea într-adevăr este putere, dar numai dacă știi cum să o utilizezi. Este ca și cum ai avea un ”Ferrari”: dacă nu știi cum să-l conduci cu adevărat, e inutil.

11. În opinia mea, e prostesc, fiind tânără și frumoasă, să devii întreținuta unui bărbat cu bani, pierzându-ți viața la petreceri. Frumusețea ar trebui să ne ajute să găsim armonie, dragoste și semnificație în această lume nebună.

12.Pentru mine cel mai important lucru este familia. Îmi ador munca, profesia mea – este pasiunea mea. Dar sunt în primul rând femeie și apoi – actriță.

13. La bătrânețe, aș prefera să-mi urmăresc copiii, decât să mă uit la filmele mele.

14. Comunicarea profundă cu un bărbat este posibilă numai dacă aveți copii comuni. Nu este o întâmplare că ai născut exact de la acest bărbat. L-ai ales, iar asta nu este o coincidență, este destinul. Copiii nu sunt vinovați de nimic, ei nu au cerut să fie născuți. În momentul rupturii, trebuie să înțelegem că mai importanți decât noi și dorințele noastre – sunt copiii. Ei trebuie să știe că circumstanțele externe se pot schimba, însă dragostea voastră pentru ei – rămâne neschimbată. Este foarte important să nu faceți o dramă din divorț.

15. Principalul lucru – este să nu vă învinuți unul pe celălalt. Nimeni nu este vinovat pentru faptul că relația s-a destrămat.

16. Vincent mi-a dat doi dintre cei mai frumosi copii din lume. Și deja pentru asta îl voi iubi mereu și îi voi fi recunoscătoare.

Sursa