Descoperă tot adevărul despre natura masculină, pentru a înțelege mai bine bărbatul de lângă tine!

Recent o cititoare a blogului meu m-a întrebat: ”Dacă bărbatul vrea prea mult să fie sau să pară curajos și acest lucru se manifestă prin despotism masculin, cum poți convinge un astfel de bărbat că nu are dreptate? Este inutil să-l reeduc, de aceea locuiesc singură deja de 12 ani. Ce nu este în regulă?”

Bărbatul prin natura sa este limitator.

Da, el merge către obiectivul său, dar pentru asta taie tot ce e de prisos. Aceasta este binecuvântarea și blestemul lui. De ce?

Creatorul Universului, Natura, Dumnezeu (numiți-l cum vreți), dorind să se cunoască pe sine a împărtit totul în contrarii și le-a numit masculine și feminine.

Părții masculine i-a dat sarcina de a cunoaște, iar celei feminine – de a fi cunoscută.

Cu alte cuvinte, bărbatul cunoaște lumea exterioară, iar femeia cunoaște lumea interioară, adică, numai pe sine. Rezultă că întreaga lume cunoaște femeia și o servește.

Când bărbatul cunoaște femeia, apare a treia – creația lor (copilul). Din moment ce lumea este infinită, bărbatul este nevoit să cunoască doar o parte mică a lumii.

El alege o anumită direcție și devine expert în acest domeniu. Pentru profesionalismul său, el este plătit de alți oameni (bărbați și femei), iar el aduce banii câștigați femeii (dacă nu-i aduce, atunci o face din răzbunare pentru faptul că nu-l consideră bărbat). Astfel el o servește.

Cei mai de succes bărbați, care câștigă milioane (sau miliarde), se descurcă doar în domeniul lor de activitate și în altele nu se implică. Ei și-au construit propria imagine a lumii și în această lume sunt Creatori (Zei).

Exact după această stare, starea de Creator a propriei lumi aleargă fiecare bărbat. Și fiecare femeie nu trebuie să uite acest lucru. De ce?

Înțelegând ce vrea bărbatul cel mai mult și amintindu-i mereu că el este Zeu (cel puțin pentru ea), îl leagă de sine și în același timp cultivă în el încrederea că chiar astăzi el își poate construi lumea sa, care le va aduce ambilor succes. Lui recunoștință, iar ei siguranță materială pentru prosperitatea copiilor lor.

Cel mai mult bărbatul vrea ca femeia să-l susțină și să-l recunoască Zeul său.

Și o femeie înțeleaptă joacă acest joc. Dacă o face cu dragoste și respect, el îi va rămâne recunoscător pentru totdeauna. Dacă vede în asta un truc murdar, el începe să slăbească, să fie gelos, să se răzbune și să distrugă viețile celor dragi. De viața lui deja nu mai are nevoie.

Bărbatul vrea recunoaștere în ochii femei și ea îi poate oferi această recunoaștere.

Dacă, desigur, în familia ei, mama nu i-a oferit o experiență negativă, precum că toți bărbații atunci când devin de succes, pleacă la amante tinere și frumoase. Dacă mama n-a plantat frica în ea, atunci fiica neînfricată își va susține soțul.

Frica îi spune femeii: “Lasă-l să fie slab și nimeni nu va avea nevoie de el, în schimb va fi întotdeauna alături de tine. Ți-e frică să fii singură, deci nu recunoaște în el un bărbat de succes, altfel va pleca! ”

Frica minte. Și atât timp cât femeia o crede, frica crește și transformă viața lor într-un iad.

Bărbatul începe să limiteze femeia în tot: în bani, în atenția lui, în dragoste și respect, în dorința de a o cunoaște, în satisfacerea s*xuală – în toate interesele ei.

El devine slab și nu se respectă pe sine.

Adevărul amar despre bărbați este că noi toți depindem de recunoașterea femeilor. Bărbatul, pentru a crede în el însuși,  are nevoie ca alții să creadă în el. 

Și adevărul amar despre femei este că femeia nu vrea să admită contribuția sa în slăbirea bărbatului ei. Nu vrea să-l recunoască Creatorul Său.

Dragi femei! Amintiți-vă de sentimentele voastră și modul în care îl apreciați. Unde au dispărut toate astea? S-au mutat la copii! Și aceasta este o mare greșeală!

Pe primul loc ar trebui să fie bărbatul, apoi copilul. Aceasta este cheia pentru o viață de familie fericită!

Puterea este în iubire, iar iubirea – este acceptarea necondiționată a celuilalt așa cum este.

Iubirea și slăbiciunea sunt armele femeilor și ele întotdeauna își ating scopul.

Chiar dacă bărbatul nu poate iubi, trebuie să țineți minte că el este conceput de natură ca fiind limitator. Nu-l reeducați. Doar sprijiniți-l în planurile sale. Nu contează cât sunt de stupide.

Lăsați-l să ajungă pe drumul lui până la prăpastie. Bărbatul are nevoie să sară în prăpastie. Permiteți-i să se întâmple! Când va sări, veți vedea cum își îndreaptă aripile și se transformă în vultur. Acesta este planul lui Dumnezeu …

În spatele Limitării întotdeauna este libertatea unui spațiu nou.

Autor: Mark Ifraimov

Sursa