Dacă vrei să-ți transformi bărbatul într-un ”cățeluș devotat” – părăsește-l!

O poveste banală, așa cum spune mătușa mea: nu merită să te legi cu bărbații care au fost abandonați de femeile lor, ei și după 20 de ani se pot întoarce la cea care nu i-a apreciat, pentru a demonstra că sunt mai buni decât alții.

Atunci când Cristina l-a întâlnit pe Alex, el deja era divorțat de soție, din cauza aventurilor ei. Fata devenise salvarea și “remediul” lui pentru durere, în timp ce el continua să țină legătura cu fosta soție din cauza copilului comun.

Cristina nu i-a reproșat niciodată acest lucru, încerca să fie înțelegătoare, considerând că nu ar trebui să sufere copilul. Un an mai târziu, a rămas însărcinată și aștepta cererea oficială în căsătorie. Însă fosta soție a fost părăsită de iubit, a suferit puțin, și și-a atras înapoi ”câinele credincios”, iar acesta cu ușurință a părăsit fata însărcinată.”

Sunt sigură că dacă unui astfel de suferind i-au rămas sentimente pentru fosta soție și mai există și un  copil, atunci el nu este LIBER, chiar dacă există ștampila de divorț. Păcat doar că fetele nu învață din greșelile altora. Acești bărbați ”bumerang” se întorc nu la copii, ci la femeie și la acea viață care era în vechea familie.

De aceea, înainte de a începe o relație cu un astfel de bărbat, trebuie să te gândești de o sută de ori, întrucât statisticile spun că bărbații în astfel de cazuri se întorc la fostele soții în 90% dintre cazuri.

Pentru Cristina însă e târziu să se gândească la asta, acum va naște, va demonstra paternitatea și va lupta să obțină pensie alimentară. Ea însă speră că el se va răzgândi și se va întoarce. Cum credeți se va întoarce? Și în general, merită să dai naștere unui copil dacă nu sunteți într-o relație oficială?

Sursa