6 GREȘELI frecvente pe care le fac FEMEILE într-o relație. Ține cont de ele pentru a păstra armonia în relația ta!

Relațiile – sunt un proces foarte complex și confuz care necesită înțelepciune și efort moral  constant. Nicio poveste de dragoste nu va dura pentru totdeauna, dacă partenerii nu știu cum să-și controleze emoțiile și nu vor să lucreze asupra neajunsurilor.

Reprezentantele sexului frumos fac greșeli subconștient, de aceea în fiecare relație nouă ele comit aceleași greșeli. Să analizăm ce greșeli fac femeile cel mai des.

1. Încercarea de a modela din bărbat un ideal.

O persoană adultă are convingeri și principii ferme. Este foarte dificil să-i schimbi natura și viziunea asupra lumii. Acest proces necesită mult efort și, desigur, depinde și de dorința persoanei. Este naiv să crezi că bărbatul se poate schimba complet de dragul femeii iubite. Chiar și o persoană iubitoare așteaptă concesii din partea partenerului. Femeia ar trebui să decidă de la început care sunt criteriile de alegere a partenerului de viață, și apoi să caute candidați.

2. Comportamentul obsesiv.

Bărbații adoră fetele vesele și active, însă un comportament obsesiv nu va fi în favoarea relației. Nu trebuie să-l suni de zece ori pe zi și să-l ”acoperi„ cu inimioare.  Asta poate speria bărbatul. El va considera acest lucru o invazie a libertății personale și va dori să scape de această femeie cât mai curând posibil.

3. Încercarea de a-i controla viața.

Dacă vrei să păstrezi bărbatul, nu te transforma dintr-o femeie romantică în detectiv. Nu-i cere raportul pentru fiecare pas, nu-i verifica telefonul. Cei mai mulți bărbați nu suportă controlul și fug de iubirea ”sufocantă”. Nu uitați că temelia relațiilor sincere este încrederea deplină. Nu există necesitatea să controlezi un bărbat devotat, însă cel infidel va găsi întotdeauna o cale de a înșela.

4. Nemulțumire constantă

Femeia nu ar trebui să-i permită bărbatului să se comporte necorespunzător, însă nici ea nu trebuie să-l certe pentru tot felul de lucruri mici. Schimbă capriciile feminine pe laudă și admirație. Bărbații, de asemenea, au nevoie de sprijin și înțelegere. Dacă femeia va fi mereu nemulțumită și iritată, într-o bună zi bărbatului i se va epuiza răbdarea și își va găsi o iubită mai pozitivă.

5. Reproșuri și critici.

Nu încerca să schimbi bărbatul, acceptă-l așa cum este. Pentru a evita dezamăgirea în viitor, trebuie să-i studiezi cât mai devreme toate neajunsurile. Dacă părțile negative sunt mai multe decât cele pozitive, gândește-te dacă merită să continuați relația. Cu reproșurile constante nu vei realiza nimic. Nu fă acest lucru în public, în special în fața prietenilor și rudelor sale. Nu-l compara cu alți bărbați – celebrități, foști parteneri sau cunoscuți. Astfel de acțiuni sunt o lovitură teribilă asupra mândriei masculine.

6. Închiderea și plângerile constante

Fii sinceră cu partenerul tău, dar nu-l suprasolicita cu problemele tale. Ține minte că el are problemele sale și, probabil, și complexe. Ajută bărbatul să devină mai bun și să obțină succes. Pauzele mici sunt utile pentru relație, dar nu te ascunde prea mult de bărbat. În caz contrar, vânătorul se va plictisi să caute urmele.

În relație este important echilibrul, partenerii ar trebui să se completeze reciproc, ținând cont de particularitățile psihologice ale ambelor sexe. Jucându-și rolul firesc, bărbatul și femeia au mai multe șanse să creeze o relație armonioasă și puternică.

Sursa