De ce bărbații și femeile gândesc diferit. O Explicație Genială!

Femeile sunt construite mult mai complex decât bărbații. La bărbați, totul este simplu, la femei – e complex. Știți de ce? Pentru că avem o structură biologică a creierului complet diferită. Voi începe cu bărbații.

Creierul bărbaților este un dispozitiv în care domnește ordinea perfectă. La noi totul este distribuit în ”cutii” separate. S*xul – într-o “cutie”, sportul – în altă ”cutie”, munca – în a treia. Noi avem multe ”cutii”, practic pentru orice. Avem o “cutie” pentru mașină, o “cutie” pentru bani, o “cutie” în care sunt stocate gândurile despre muncă. Există o ”cutie” unde se păstrează ideile despre voi, femeile. Există o cutie separată pentru copii. În altă cutie separată – sunt gândurile despre mama. Ea e undeva la ”subsol”.

În aceste ”cutii” stocăm totul și întotdeauna. Și există o regulă: în timp ce faci ordine într-o cutie, celelalte nu pot fi atinse. Dacă discutăm o problemă specifică, ne agățăm de cutia în care avem toate “actele” pentru ea. Iată de ce discutăm doar probleme specifice: suntem foarte precauți în ceea ce privește conținutul cutiilor, despre care în acest moment nu se discută.

Creierul feminin – este o minge mare, depănată toată cu un ”fir gânditor”. Și în ea totul este legat de tot. Banii sunt legați de mașină, copiii de mama, mama de bunica, bunica de asemenea, este legată de ceva. Ca rezultat, procesul de gândire la femei este ca o autostradă în bandă largă, unde totul este controlat de o singură formă de energie – emoțiile. Iată de ce femeile, își amintesc totul. Pentru că dacă luați orice eveniment din viața voastră și îl conectați la emoții, el va rămâne în memoria voastră pentru totdeauna.

De ce la bărbați totul este diferit?

Pentru că, în primul rând, adesea uităm să ne revizuim cutiile. În al doilea rând, suntem ființe aproape fără emoții. Sincer vorbind, puține lucruri ne îngrijorează cu adevărat. Iar femeile, de regulă, au grijă de tot și imediat. Ele adoră acest proces.

Și bărbații mai au în creier o “cutie”, despre care majoritatea femeilor nici nu bănuiesc. Aceasta este o cutie goală. Este cutia noastră preferată. Dacă bărbatul are șansa să facă acest lucru, el întotdeauna o scoate din subconștient exact pe ea.

Ce ar putea fi mai frumos decât un creier absolut gol, în decurs de câteva ore? Iată de ce iubim atât de mult pescuitul.

Și de fapt, ceea ce vorbesc aici este confirmat științific. Acum câțiva ani, la Universitatea din Pennsylvania a fost făcut un studiu unde s-a constatat că bărbații într-adevăr se pot deconecta, pot să nu se gândească la nimic și în același timp să respire. Spre deosebire de femei. Ele nu au o asemenea abilitate.

Mintea feminină nu se oprește niciodată. Acest lucru, desigur, te înnebunește. Și te face să te simți deosebit de iritată în momentele în care vezi bărbatul care nu face nimic.

Autor: Mark Gungor

Sursa