Dacă vrei să SCHIMBI lumea – iubește FEMEIA!

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește FEMEIA, cu adevărat iubește-o. Găsește-o pe cea care se adresează sufletului tău, astfel încât orice altceva încetează să mai conteze.

Amână-ți lista virtuților, puneți urechea la inima ei și ascultă. Ascultă numele, rugăciunile, cântecele fiecărei creaturi vii. Dacă nu ți-ai auzit încă numele – pur și simplu nu ai ascultat suficient de mult … Dacă ochii tăi nu s-au umplut de lacrimi, dacă nu i te-ai închinat, niciodată nu te-ai întristat, pierzând-o.

Dacă vrei să schimbi lumea – iubește femeia, o singură femeie, depășindu-te pe tine, depâșindu-ți dorințele și calculele, preferințele bărbătești din tinerețe, frumusețea și diversitatea, înțelegerea ta superficială a libertății.

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește femeia. Iubeste-o pentru viață, depășindu-ți frica de moarte, frica de manipulare din mintea ta. Nu-i spune că ești gata să mori pentru ea. Spune-i că ești gata să trăiești cu ea, să plantați copaci și să-i priviți cum cresc.

Fii eroul ei, spunându-i cât e de frumoasă în măreția ei vulnerabilă; Ajutând-o cu adorarea și cu devotamentul tău să-și amintească în fiecare zi că deja e o zeiță

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește femeia în toate fețele ei, în toate anotimpurile ei, și ea îți va vindeca schizofrenia, inteligența duală și jumătatea inimii care-ți separă sufletul de corp, care te lasă în singurătate, tot timpul căutând ceva dincolo de sine.

Căutând ceva în exterior, ceea te face să te simți viu. Acolo va fi o altă femeie. Iar în curând, noua și strălucitoarea ta va deveni bătrână și stupidă și vei căuta la nesfârșit, schimbând femeile ca ciorapii, schimbând Zeița pentru un nou obiect al dorinței tale.

Bărbatul nu are nevoie să aleagă iar și iar. Tot ceea ce are nevoie este Femeia, aceasta este calea Feminității, Răbdării și Compasiunii. 

Dacă vrei să schimbi lumea – iubește o femeie, o singură femeie. Iubește-o și protejează-o, de parcă ar fi ultima navă sacră. Iubeste-o, prin teama ei de a fi abandonată, pe care o poartă pentru toată omenirea.

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește femeia. În ciuda tuturor lucrurilor, până când te va crede, până când instinctul, viziunea, vocea, arta, pasiunea și natura ei originală se întorc la ea; până când iubirea devine mult mai puternică decât toți demonii din politică și mass-media care încearcă să o devalorizeze și să o distrugă.

Dacă vrei să schimbi lumea, depune armele, motivele și semnele de protest; oprește-ți războiul intern și furia. Și iubește femeia … Depășindu-ți dorința de măreție, depășindu-ți căutarea de iluminare.

Ce ar fi dacă în lumea la care visezi, poți intra din nou prin inima femeii? Ce ar fi dacă dragostea bărbatului pentru femeie – este cheia care-i deschide inima?

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește femeia.

În adâncimile umbrei tale, în înălțimile esenței tale, întoarce-te în grădina în care ai întâlnit-o pentru prima dată, la poarta curcubeului prin care puteți trece împreună, ca Lumină, ca Unitate, până la punctul fără întoarcere, până la capătul și începutul noului Pământ.

Autor: Lisa Sitor

Sursa