Odată ce te-ai îndrăgostit de Scorpion, îți va fi dificil să-l uiți. Iată de ce…

Scorpionul este cel mai puternic semn din Zodiac, de aceea oamenii care îl întâlnesc adesea sunt cuprinși de frica. Cu sigurantă nu vei dori să intri în conflict cu el. El este un prieten credincios și un inamic rău. Pe Scorpion – ori îl adori, ori ți-e teamă de el.

Fiind orientat spre obiective și succes, Scorpionul vede doar premiul care îl așteaptă la sfârșitul călătoriei. El se concentrează pe ceea ce-și dorește și nu se oprește până când nu va realiza acest lucru. Dacă Scorpionul s-a îndrăgostit de tine, el va fi devotat, iar dragostea lui va fi pentru totdeauna. Afecțiunea lui este neclintită, el va fi cu tine și în vremuri bune, și în vremuri dificile.

Scorpionul nu se îndrăgostește ușor, dar dacă acest lucru se întâmplă, poți fi sigur(ă) că în inima lui va fi gravat numele tău. Orice promisiune pe care ți-a dat-o este o intenție care se va realiza în curând.

Atunci când Scorpionul iubește, el nu-și ascunde sentimentele și nu va încerca să te ducă în eroare cu acțiuni confuze. El va fi prezent în toate aspectele vieții tale și nu va permite să stai în calea iubirii sale.

Încet, dar sigur, vei ajunge să te îndrăgostești de el.

Poți fi sigur(ă) că Scorpionul nu te va trăda niciodată. El este extrem de sincer în sentimentele sale, și când te iubește, neapărat vei ști asta.

Scorpionul nu pierde timpul cu relații ocazionale. El recunoaște doar relațiile de lungă durată. Îți va promite iubirea lui, numai dacă își dorește cu adevărat să fie cu tine.

Relația cu el nu este ușoară. El îți testează răbdarea, îți verifică granițele, distruge zidurile și te dezarmează, ajungând direct în inimă. Nu va înceta să depună efort până când nu i te vei deschide și îi vei aparține trup și suflet.

Să iubești un Scorpion nu este o ocupație pentru cei slabi de inimă. Cu toate acestea, există ceva în el care te face să-ți asumi riscul. Farmecul său atrăgător și misterios este unic și, indiferent cât de mult vei încerca, îți va fi dificil să-l uiți. Cu siguranță vei dori să fii obiectul afecțiunii sale.

Iubirea lui este veșnică, este mai presus decât circumstanțele. Scorpionul doar vrea să te facă a lui și să te țină strâns, indiferent ce se întâmplă.

Nu te va lăsa niciodată să pleci și tu, la rândul tău, nu vei dori să-l lași să plece.

Sursa