Dacă îi spui bărbatului aceste 4 fraze, riști să-l pierzi și să rămâi singură.

Cuvântul este cel mai puternic instrument care poate atât inspira bărbatul să cucerească noi culmi, cât și să-l respingă pentru totdeauna, distrugând iubirea. Multe femei nici măcar nu se gândesc la pericolele ascunse în unele fraze și cuvinte care pot “arunca în aer” chiar și cele mai lungi relații. Deci, ce este absolut interzis să-i spui bărbatului tău?

1. ”Nu vei reuși..”

Această frază este umilitoare pentru orice bărbat, iar prin ea vei omorî dorința lui de a face ceva pentru tine. Nu contează ce ți-a cauzat nemulțumirea: faptul că a instalat greșit mobila sau înlocuirea prizei. Bărbatul a priori trebuie să se simtă un erou, făcând fapte de dragul femeii sale.

2. ”Nu ești bărbat..”

Aceste cuvinte vor omorî orice bărbat. Un bărbat liniștit le va evita, își va face valiza și va pleca. Nu contează când se va întâmplă asta. După prima frază sau după a zecea. Un partener nestăpânit va lovi sau va răspunde în același mod. În orice caz, astfel de cuvinte nu vor rămâne fără răspuns.

3. ”M-am săturat ca mama ta să intervină între noi…”

Chiar dacă nu-ți este pe plac, niciodată nu vorbi rău despre ea sau despre alte persoane apropiate bărbatului – este tabu. Mai bine încearcă singură să restabilești contactul cu viitoarea soacră, încearcă să-i spui ceea ce nu-ți place.

4.”Nu-mi pasă de noi …”

Chiar dacă în acest moment într-adevăr nu-ți vă pasă, nu arunca astfel de fraze. Indiferența față de sentimentele noastre – sunt un punct fără întoarcere, sunt acel moment pe care nu i-l vom ierta niciodată omului iubit.

Lista de mai sus nu este completă. Fiecare persoană este individuală, de aceea fiecare poate fi jignit de ceva al său. Înspiră-ți bărbatul și el îți va aduce întreaga lume la picioare.

Sursa