Când barbații și femeile se simt rău ei fac ACESTE lucruri! Iată ce își doresc de fapt în aceste situații!

Când FEMEIA se simte rău:

– Ea devine iritabilă și pretențioasă. Acesta este un semnal că este obosită și are nevoie de sprijin. De cele mai multe ori bărbatul se înfurie pe ea, în loc să-i accepte sentimentele și să o compătimească.

– Ea începe să muncească mai mult și să aibă grijă de ceilalți. Acesta este un semnal că uită de sine și de fapt, așteaptă grijă din partea bărbatului. Adesea bărbatul nu observă acest lucru și crede că pentru femeie aceasta este o condiție naturală.

– Ea devine prea vorbăreață. Pe bărbat asta îl obosește și de cele mai multe ori nu înțelege de ce ea vorbește atât de mult și incoerent. Bărbatul trebuie să încerce să asculte și să audă “strigătul sufletului” ei.

– Ea începe să țipe. Aceasta este ultima etapă a problemei. În acest moment, ea are nevoie de sprijin maxim.

Pentru femeie este important:

Să fie ascultată, compătimită, bărbatul întotdeauna să fie de partea ei, să i se spună că este cea mai frumoasă, să i se aducă daruri, să i se acorde atenție.

Când BĂRBATUL se simte rău:

– El devine oprimat. Acesta este un semnal că bărbatul se simte vinovat. În acest moment, este important să audă de la femeia lui că nu este vinovat de nimic.

– Încetează să aibă grijă de femeie, muncește mai puțin. Acest lucru înseamnă că și-a pierdut inspirația și se simte inutil. În loc să fie certat, femeia ar trebuie să-l laude cât mai mult și să-i arate ce talente are.

– Se închide în sine și nu vorbește. Acesta este un semnal al unei probleme serioase. În acest moment, bărbatului trebuie să i se ofere ceva timp pentru a fi singur.

– Se retrage și evită discuțiile. Aceasta este ultima etapă a problemei. În acest moment trebuie să i demonstreze importanța și să i se ofere posibilitatea să ia decizii singur.

Pentru un bărbat este important:

Să nu fie acuzat, să nu i se dea sfaturi,  el are nevoie de laudă sinceră și ca cei din jur să fie fericiți alături de el și să creadă în succesul lui. Să i se ofere timp și spațiu pentru a-și rezolva problemele.

Sursa