Singura persoană care poate aduce fericirea în viața ta – ești TU!

Trăiești neliniștit și crezi că îți lipsește cineva. Vrei să găsești omul care să te iubească și să fii fericit. De fapt, singura persoană care îți lipsește – ești tu. Și când vei fi într-o relație, acolo de asemenea îți va lipsi cineva. Și acela ești TU.

Ai nevoie de lucruri și simți lipsă de ceva: haine, mașini, accesorii. De fapt, ai nevoie de starea pe care ți-o pot oferi aceste lucruri. Și fiind în posesia lor, de asemenea îți lipsește cel care posedă. Lipsești tu.

De fapt, singura persoană de care ți-e dor cu adevărat – ești tu. Persoana care poate rezolva toate problemele tale – ești tu. Persoana capabilă să găsească o solutie, să compătimească, să înveselească și să ofere interes vieții tale, de asemenea, ești tu. Omul care poate să iubească și să te umple de acest sentiment – ești TU.

Asta nu înseamnă că vei rămâne singur, că nu vei avea nevoie de nimeni. Aceasta înseamnă că încetezi să depinzi de factorii externi și viata ta începe să ți se supună. Și atunci  apare tot ce ți-ai dorit, dar nu ai putut primi. În viața ta vin iubiții. Apare comunitatea. Viața se schimba dramatic, atunci cand încetezi să-i sugerezi să te formeze și o formezi singur, pentru că singura persoană care poate aduce fericirea în viața ta – ești TU.

Sursa