Atunci când femeia înșală, o trădează aceste 5 fraze!

Acțiunile noastre se reflectă în comportamentul nostru verbal. Femeia care înșală poate fi descoperită, dacă în discursul eu apar aceste fraze noi:

1. “Tu nu faci așa…”

În discursul unei femei care înșală, pot apărea transformări care indică o comparație indirectă între bărbat și amant. “Tu nu-mi spui complimente”, “Tu nu-mi oferi daruri”, “Vocea ta nu este atât de..”, “Nu gătești așa…”. Toate acestea și alte fraze similare par să spună că are alt bărbat la care totul este exact așa cum ar trebui să fie…

2. ”Toți bărbații înșală”

Cu asta și cu alte fraze similare femeia subconștient încearcă să-și justifice trădarea. Probabil toți bărbații sunt infideli soțiilor și atunci trădarea ei este doar un răspuns adecvat la trădare. Astfel, acesta poate fi o încercare de a-și liniști conștiința.

În spatele formei generalizate “toți” este și bărbatul ei, cel pe acre îl înșală. De aceea, în trădarea ei de parcă ar apărea sensul – ea doar se răzbună.

3. ”Femeia trebuie să aibă secretele ei…”

Nimeni nu va contesta faptul că o femeie ar trebui să aibă secretele sale. Dar merită să-i spui această frază bărbatului tău? Pentru că acest secret poate fi: atât costul real al rujului, cât și prezența unui amant. Nu merită să trezești suspiciunea în bărbat și dorința de a afla care este acest secret, dacă într-adevăr ai ceva de ascuns.

4. “E o poveste lungă…”

Dacă femeia vrea să ascundă întâlnirea cu amantul ei, atunci ea nu va veni cu explicații lungi  despre locul unde a fost și de ce a întârziat. Cel mai probabil, ea va scapă de bărbat cu fraze comune cum ar fi: “E mult de povestit” ”Asta e o poveste lungă”.

5. ”Tu ești vinovat de toate”

Femeile adesea aleg tactica: “Cea mai bună apărare – este atacul”. În acest caz, pentru a-și justifica faptele în avans, inclusiv apariția unui amant, femeia emoțional își poate învinui bărbatul pentru toate păcatele lumii. E vina lui că nu i-a acordat atenție, că nu a avut grijă de ea și că nu și-a arătat sentimentele. O apariție frecventă a frazelor acuzatoare în discursul femeii, care se referă nu doar la relația de cuplu, dar și la alte aspecte ale vieții, pot indica un sentiment copleșitor de vinovăție și încercarea de a arunca de pe sine responsabilittaea pentru faptă.

Sursa