Iată de ce nu trebuie să vorbești și să gândești rău despre bărbatul tău…

Cândva în internet întâlnisem acest text:  ”Așa cum femeia gândește despre bărbatul ei, așa și devine. Un lucru incredibil. Îndotdeauna se întâmplă așa. Și nu poți face nimic cu asta. E ca un mister, înțelegeți? Puterea femeii este atât de mare și acționează atât de subtil, încât nu se poate face nimic. Dacă  femeia crede că ești un ratat, devii un ratat. Forță groaznică, distrugătoare. Pe de altă parte, dacă femeia se gândește: “Foarte bine. Am nevoie de un astfel de bărbat. Acesta este omul meu – el imediat se schimbă, începe să înflorească.”

Aceste cuvinte m-au pus pe gânduri. M-am gândit mult timp, unele momente le-am trăit în viața mea. Și astăzi am decis să împărtășesc cu voi aceste gânduri:

– este un ratat,
– nu poți avea încredere în el, nu este capabil de nimic,
– nu va reuși,
– merit ceva mai bun,
– el neapărat trebuie să se schimbe,
– are multe defecte

Și lista poate continua, dacă nu te oprești la timp. Împărtășim acestă listă prietenelor, mamei, iar dacă nu o împărtășim nimănui, derulăm mereu în minte aceste gânduri…

La ce duc aceste gânduri?

Când femeia vorbește sau gândeste rău despre barbat, Ea nu-l respectă, se îndeparteaza de el în gânduri, nu-l sustine energetic. Bărbatul scapă totul din mâini, lucrurile nu funcționează, bani nu câștigă, el cumpără băuturi relaxante și femeia se convinge încă o dată că a avut dreptate, că el nu este demn de respect. Ei intră într-un cerc vicios. Bărbatul este neputincios în această situație să schimbe ceva.

Dacă femeia nu se oprește, atunci va găsi întotdeauna ceva de criticat. Este o practică greșită – se gândește la rău, vorbește de rău cu prietenele sau cu mama și se convinge și mai mult că avea dreptate, distrugând astfel nu numai relația, ci și pe ea însăși. Aceste gânduri și cuvinte rele îi slăbesc sistemul nervos, inima ei devine dură, își otrăvește sufletul, își poluează corpul cu negativitate și rău. În același timp, acumulează și transmite această negativitate mai departe.

Gândurile negative ne fură o cantitate imensă de energie. Participarea feminină, energia feminină, aprobarea feminină pentru bărbat – sunt combustibilul pentru toate realizările lui. Când femeia gândește rău despre soțul ei, el nu are nicio șansă să reușească și să fie bun pentru ea.

Femeile, care nu-și respectă soțul, arată acest lucru și copiilor. Copiilor nu trebuie să le explici și să le spui nimic, ei știu întotdeauna acest lucru și dacă nu-ți respecți soțul: copiii tăi nu învață bine, astfel ei protestează; Nu te ascultă, sunt nepoliticoși; fac totul împotriva ta, încep să dezvolte obiceiuri proaste; nu pot crea relații în viitor.

Lipsa respectului față de bărbat are un preț mare.

Când spui lucruri rele despre soțul tău, te consideri mai bună. Îți cultivi orgoliul. Astfel se rupe legătura invizibilă și ea începe să-și trăiască viața separată. În acest moment nu există familie. Soțul începe și el să-și trăiască propria viață separată. Femeia simte asta și începe să-și pregatească drumul de retragere. Și apoi apare întrebarea? De ce relația nu a funcționat. De ce s-au transformat în doi colegi de cameră?

Învinuind bărbatul, subconștient provocăm bărbatul la un comportament rău. Nici nu avem nevoie ca el să se schimbe. Atunci pe cine vom învinovăți?

Urmărește-ți gândurile. De îndată ce începi să gândești rău despre soțul tău, înseamnă că te simți rău, ai permis gândurilor negative să pătrundă în tine, de aceea vrei să transferi responsabilitatea pentru nenorocirea ta. Încetează să fii o victimă.

Învață să-ți respecti bărbatul și el va începe să transmită asta în lumea înconjurătoare. Oamenii vor începe să-l respecte. Începe să-i simți importanța, asta îi va da încredere și putere. Succesul lui va fi o chestiune de timp. Când femeia vede calitățile masculine – acest lucru creează bărbatul, lui îi cresc aripile, la el vine norocul, totul îi reușeșete. El niciodată nu va sta întins pe canapea.

Bărbatul nu poate dezvolta fericirea, el o poate primi doar de la femeie, de la iubirea și respectul ei, de la recunoașterea meritelor și calităților sale.

Sursa