7 lucruri pe care le va face femeia, dacă nu-și mai iubește partenerul

Putem oare după fapte, comportament și tonul vocii să determinăm iubirea? Psihologii sunt convinși că femeia își arată adevărata atitudine prin comportament. Se întâmplă la nivel subconștient, de aceea nu va fi dificil să-i înțelegi sentimentele.

1. INDIFERENȚA

Ea brusc devine indiferentă față de întârzierile frecvente ale bărbatului sau nu observă urmele de ruj pe gulerul cămășii lui. Bărbații nu ar trebui să aibă un motiv de bucurie, dacă brusc controlul din partea femeii brusc a dispărut. Acest lucru spune că nu-i pasă cu cine își petrece timpul, ce face la muncă etc. Experții susțin că schimbarea bruscă a comportamentului obișnuit, poate fi asociată cu apariția indiferenței.

2. IRITARE

Femeia cu greu își va ascunde emoțiile adevărate, alături de bărbatul pe care nu-l iubește. Dacă iritarea nu este legată de stresul la locul de muncă sau certurile cu rudele, obiectul nemulțumirii devine bărbatul. De exemplu, dacă femeia înainte trata calm neglijența bărbatului său, acum nu va lăsa fără atenție niciun detaliu. Acest lucru poate spune că sentimentele ei s-au răcit.

3. INTERESELE COMUNE

Deseori cuplul are hoby-uri comune, unde își pierde timpul liber. Femeia care nu mai iubește poate pierde interesul pentru astfel de activități în comun, doar pentru a nu se afla alături de un tipul pe care nu-l mai place.

4. VISURILE COMUNE

Relațiile serioase sunt adesea asociate cu planuri de amploare pentru viitor. Orice femeie visează la un viitor frumos alături de bărbatul iubit. Cuplul se gândește la design-ul casei, alege o masina de familie, face planuri de odihnă. Un semn că femeia nu mai iubește va fi lipsa interesului pentru un viitor comun.

5. ÎNCHIDEREA ÎN SINE

Femeia care nu iubește își va ascunde adevăratele gânduri până în momentul în care se va decide să le spună cu voce tare. Ea are nevoie de timp pentru a lua o decizie finală. În această perioadă bărbatul poate observa că femeia este preocupată de ceva, însă ea nu-și va exprima problema.

6. TRISTEȚE

Ochii unei femei îndrăgostite “strălucesc” ca stelele, iar starea de spirit lângă bărbatul iubit este mereu optimistă. Când iubirea dispare, femeia tot mai des își ascunde privirea sau se uită în depărtare. Ea nu va râde de glumele bărbatului, dimpotrivă.

7. MESAJELE ȘI APELURILE

Femeia care nu mai iubește nu este interesată ce face bărbatul ziua, noaptea sau dimineața, de aceea nu se va interesa cum a decurs ziua lui sau întâlnirea importantă. Ea nu-i va trimite un mesaj drăgut și nici nu va răspunde la cele care vin din partea bărbatului.