Dacă ne-am blocat și nu ne mișcăm în nicio direcție, permite-mi să plec singură…

Se spune că nu ar trebui să stai cu cineva cu care te simți rău. Se spune că trebuie să fii doar cu cel care merită iubirea ta. Nu vreau să te părăsesc. Nu am nevoie de altcineva decât de tine. Ești tot ce mi-am dorit, ceea ce am așteptam toată viața. Vreau să mă dezvolt, dar numai împreună cu tine.

Avem totul pentru a simți ceva mai mult, dar nu încercăm să trăim așa. Se pare că ne-am blocat de foarte mult timp într-un singur loc și mergem într-un cerc, fără nicio soluție. Cu siguranță asta nu ne face fericiți. Îmi iubesc viața și vreau să fie frumoasă. Nu vreau să regret nicio zi trăită. Relația noastră însă se transformă în ceva de care voi regreta mai târziu. Suntem blocați, nu ne mișcăm nicăieri – în toate sensurile. Nu pot permite asta.

Nu-mi place să creez limite și nu-mi plac oamenii care fac promisiuni false. Există doar o singură ieșire din ceea ce se întâmplă acum cu noi. Vreau să mă asigur de dragostea ta. Vreau să-mi arăți că relația noastră este valoroasă, că merită eforturile noastre. Sau suntem împreună în asta, luptăm pentru același scop sau am eșuat. Vreau un bărbat adevărat, care își dorește să aibă grijă de mine și să mă iubească. Vreau să arăți că relația noastră este reală. În caz contrar, nu vreau să regret timpul pierdut al vieții mele prețioase.

Dragostea nu ar trebui să fie atât de complicată. Oamenii o complică atât de mult. Hai să o facem ușoară, luând o decizie simplă. Te las să alegi dacă îți dorești să fii cu mine sau nu. Sau ești serios cu mine, sau neserios, ca și în cazul altor fete. M-am săturat de aceste jocuri.

Nu ar trebui să fim împreună, dacă nu suntem pregătiți să tratăm relația serios. Nu vreau să mă îndoiesc de dragostea ta. De aceea spune-mi direct, nu consuma timpul nostru prețios. Dacă nu putem avea un viitor fericit împreună, atunci să mergem mai departe. Pentru că vreau ceva mai mult.

Te iubesc, dar îmi iubesc viața și nu vreau să o pierd în zadar. Dacă nu ești gata să-mi dai dragostea de care am nevoie, voi merge mai departe fără tine…

Sursa