Într-o zi în viața ta apar oamenii lângă care îți dorești să zâmbești și să devii mai bun…

Într-o zi în viața fiecăruia dintre noi, neapărat apar oamenii absolut inofensivi, sinceri și deschiși – oamenii confortabili. Atunci când îi cunoști – îți dorești să zâmbești și, în general, sentimentul de fericire te cuprinde din cap până în picioare. Întâlnirea cu astfel de oameni decurge prea repede, pentru că nici nu observi timpul, cănile de ceai băute și subiectele discutate. Brusc îți dai seama că această persoană deja îți este dragă și apropiată. Nu este important nici faptul că din momentul în care v-ați cunoscut au trecut doar câteva săptămâni, zile sau minute. În compania unor astfel de oameni, singur îți dorești să devii mai bun, mai cald și mai armonios.

Atunci când vă despărțiți îți dorești să-l îmbrățișezi strâns, pentru că doar cu el poți fi tu însuți, poți să-i spui tot ce ai pe suflet. Se pare că ești gata să mergi după el, chiar și în locurile necunoscute, să cuceriți mările și oceanele, oriunde, doar pentru a simți acest “confort” care nu poate fi descris în cuvinte.

Într-o zi și tu vei dori să devii la fel. Vei dori să radiezi căldura și lumina, să dăruiești oamenilor bucurie și să faci bine. Atunci vei renunța la lucrurile tale ”extrem de importante” și vei pregăti cina delicioasă pentru părinții tăi care vin obosiți după muncă, atunci le vei scrie prietenilor care n-au auzit mult timp vești de la tine, că nu ești împotrivă să vă întâlniți în următoarele zile, atunci te vei descoperi pe tine dintr-o latură complet diferită.

A fi o persoană confortabilă este foarte plăcut, deși, probabil  este incredibil de dificil, pentru că în lumea modernă oamenii sunt obișnuiți să primească, însă oferă rareori ceva în schimb. Dar merită să încercăm? Corect?

Autor necunoscut

Sursa