Uneori, PLECAREA este cel mai BUN lucru pe care îl puteți face…

”Dacă vreodată vei înțelege că ești în povestea greșită, pleacă!” – Mo Willems

Ai dreptul să pleci din orice situație în care nu te vezi pe tine. Ai dreptul să pleci din orice poveste de viață în care nu te placi pe tine.

Ai dreptul să pleci din orașul care stinge lumina din tine și nu-ți permite să strălucești mai puternic. Ai dreptul să-ți faci valizele și să începi totul de la început în alt loc, ai dreptul să-ți schimbi viața.

Ai dreptul să părăsești locul de muncă pe care îl urăști, chiar dacă toată lumea îți spune să nu faci asta. Ai dreptul să cauți ceea ce te motivează să te ridici din pat până la sfârșitul vieții.

Ai dreptul să pleci de la cel pe care îl iubești, dar care te tratează rău. Ai dreptul să te pui pe primul loc și să pleci, dacă încerci iar și iar, însă nimic nu se schimbă.

Ai dreptul să pleci de la prietenii răi, ai dreptul să te înconjori de iubire, de oamenii care te sprijină și te ajută. Ai dreptul să iei acea energie de care ai nevoie în viață.

Ai dreptul să te ierți pentru greșelile mari și mici, ai dreptul să fii bun cu tine, să te privești în oglindă și să te placi așa cum ești. Ai dreptul să te eliberezi de propriile așteptări.

Uneori credem că plecarea este un lucru rău, de parcă ar înseamna să renunți și să lași mâinile în jos. Însă, plecarea – uneori este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine.

Plecarea – îți permite să-ți schimbi vectorul vieții, să începi din nou, să descoperi lumea și pe tine. Uneori, să pleci înseamnă să te salvezi, înseamnă să nu mai fii blocat în locul nepotrivit, cu oamenii nepotriviți.

Să pleci – înseamnă să deschizi ușa pentru schimbare, creștere, oportunitate și eliberare.

Întotdeauna ai posibilitatea să pleci, până când nu vei găsi locul potrivit și ceea ce te face fericit(ă).

Chiar ai dreptul să renunți la tine cel vechi și să creezi o persoană nouă.

Sursa