De ce femeile puternice sunt frânte în interior…

Ea este o femeie puternică și optimistă. Puține lucruri în viață o pot indispune. Este încrezătoare, visează mult și nu se teme de dificultățile care îi însoțesc ambiția. Are suficiente probleme, dar nu se bazează pe cineva pentru a le rezolva. Întotdeauna se bazează doar pe sine. Mulți bărbați i-au frânt inima, însă ea continuă să creadă în puterea iubirii.

A căzut de multe ori în viața ei, dar asta nu a împiedicat-o să continue să facă tot ce-i stă în putință. A fost dezamăgită de multe ori, dar a decis să vadă lucrurile bune în oameni. A fost frântă și asta a făcut-o atât de puternică. Vei vedea întotdeauna această putere, pe care o emană. Vei vedea întotdeauna zâmbetul ei, chiar dacă o doare.

Este femeia care te poate înveseli, chiar și atunci când cu greu găsești un motiv de veselie. Va radia întotdeauna iubire, pentru că vrea să fie o sursă de energie pozitivă pentru oamenii din jurul ei. Va încerca să ușureze viața oamenilor, pentru că știe cât de grea poate fi viața. Ea poartă pe umerii săi o mare povară emoțională a altor oameni, dar nu se plânge niciodată.

Când o vei vedea pe stradă, vei crede că nu are probleme și stres în viața ei. Dar nu este așa. Este doar o imagine pe care vrea să o arate lumii. Nu vrea ca oamenii să-i vadă dificultățile. Nu vrea ca oamenii să știe că înăuntrul ei încearcă cu disperare să fie bine.

Va arata ca o doamnă de fier. Va arăta de parcă poate face orice își dorește. Însă, în adâncul sufletului are multe complexe. În adâncul sufletului îi este teamă de multe lucruri. Îi este teamă că nu e suficient de bună. Deși nu înțelege că face totul mult mai bine decât alți oameni. Că ceilalți nu vor putea emana o asemenea încredere și stare pozitivă.

Ea pare femeia care nu poate fi frântă. Dar adevărul este că doar pare, pentru că a fost frântă de multe ori. A suferit înfrângeri și eșecuri, a căzut de multe ori, însă a supraviețuit acestor lucruri. De aceea a devenit atât de dură. Acum toată lumea vede înflorirea ei, însă foarte puțini văzuse căderea ei, când se putea baza numai pe sine. Toată lumea vede succesul ei, dar nu toți au văzut ce a costat-o.

Ea nu va lăsa pe nimeni niciodată să-i vadă slăbiciunea și nu va permite nimănui să se infecteze cu slăbiciunea ei. Ea vrea să fie puternică pentru toți. Vrea să fie puternică pentru sine – în primul rând. Nici nu te gândi că trăiește o viață ușoară.

Mulți oameni arată că sunt ocupați, pentru a părea importanți. Însă ea nu are nevoie de asta. E puternică. Dar știe că puterea ei a venit pentru că a fost de prea multe ori frântă.

Sursa