Dacă e indecis, alege-te pe tine! Tu meriți bărbatul care oferă la fel de mult cât primește…

Nu ar trebui să fii cu cel care te face să aștepți mesajele lui, să aștepți ocazia să-l vezi, să aștepți statutul pe care îl va acorda relației voastre.

Trebuie să fii cu cel care e nerăbdător să te numească iubita lui, care e nerăbdător să te prezinte părinților, care vrea să începeți să trăiți împreună.

Dacă se comportă ca fiind iubitul tău, dar nu face niciun pas să devină oficial iubitul tău, atunci îți fură timpul prețios. Te păcălește, pentru că îi place să-i fii alături atunci când e plictisit și singur.

Dacă nu a decis să te aleagă, ar trebui să te alegi pe tine.

Când te face să aștepți mesajele lui, mai bine pune telefonul deoparte. Petrece acest timp, făcând ceva mai important, decât să aștepți răspunsul pe care trebuia să ți-l dea acum câteva ore. Concentrează-te pe tine, nu pe el. Dacă nu te consideră prioritatea lui, atunci nu ar trebui să-l consideri cel mai important om în viața ta.

Dacă nu a decis să te aleagă, ar trebui să te alegi pe tine.

Trebuie să recunoști că meriți mai mult. Trebuie să continui fără el, pentru că nu-și dă seama că te respinge. Nu merită să alergi după el, în încercarea de a-l convinge să te trateze cu respect. El nu se va schimba. Va continua să te rănească, atât cât îi vei permite.

În loc să-i oferi a doua șansă, pe care nu a meritat-o, în loc să te convingi că în adâncul sufletului e un băiat bun și merită a doua șansă, gândește-te ce meriți tu. Îl meriți pe cel care oferă la fel de mult cât primește.

Îl meriți pe cel care este nerăbdător să înceapă o relație serioasă și nu pe cel care nu e sigur dacă e pregătit să facă un pas atât de serios. Nu-l meriți pe cel care se gândește dacă merită să renunțe la viața burlac. Pe cel care își apreciază libertatea mai mult decât inima ta bună.

Nu-l alege, dacă se îndoiește și nu poate decide să te aleagă. Nu intra într-o relație unilaterală. Nu te supune unei astfel de dureri, când poate fi evitată.

În loc să-ți asculți inima, ascultă-ți mintea. Ascultă-ți bunul simț și vocea interioară care îți amintesc că meriți mult mai mult.

Sursa