Relația se încheie, dacă încetați să faceți aceste lucruri atât de importante…

Relațiile se încheie când încetați să comunicați…

Când încetați să vă spuneți unul altuia lucrurile bune și rele, când încetați să-i spuneți partenerului cât de mult îl apreciați, când încetați să-i spuneți ce vă întristează și permiteți emoțiilor să se acumuleze. Relațiile se încheie atunci când începeți să vorbiți despre problemele voastre cu toată lumea și uitați să vorbiți despre ele în primul rând cu partenerul, se încheie atunci când nu vorbiți unul cu celălalt, dar faceți acest lucru cu alții.

Relațiile se încheie atunci când nu mai arătați iubire și afecțiune unul pentru celălalt.

Când credeți că romantismul are o perioadă de valabilitate, când vă obișnuiți și uitați să vă arătați sentimentele, când deveniți atât de încrezători că partenerul nu va pleca nicăieri, încât nu mai depuneți efort. Când încetați să-i mulțumiți pentru ceea ce face. Relațiile se încheie când omorâți iubirea cu propriile mâini, când spuneți că ea trece și nu poți face nimic cu asta.

Relațiile se încheie atunci când încetați să depuneți efort pentru a vă înțelege reciproc.

Când încetați să fiți alături, când încetați să faceți acele lucruri mici, dar importante care fac lumea mai bună, cum ar fi un zâmbet sincer, o atingere iubitoare, un cuvânt bun. Relațiile se încheie atunci când măriți distanța dintre voi și aveți senzația că sunteți singuri. Când încetați să vă fie dor unul de celălalt, pentru că vă este dor mai mult de “independență”.

Relațiile se încheie atunci când decideți să nu mai fiți vulnerabili.

Când nu-i mai arăți partenerului așa cum ești cu adevărat, nu-i arăți fricile, nesiguranța, cicatricile tale. Relațiile se închie atunci când partenerul cunoaște doar o parte din tine și nu-l lași să vadă partea ta sensibilă. Acea pe care nu o arăți nimănui – cea care poate fi rănită. Se încheie atunci când vă este teamă să arătați cât de mult aveți nevoie de unul de celălalt, că nu vă puteți imagina viața fără această persoană. Se încheie atunci când ego-ul înlocuiește inima.

Uneori relațiiile se încheie pentru că așa era predestinat și pentru că chiar și după ce s-a încercat totul, oamenii se dezlipesc unul de celălalt. Însă uneori relațiile se încheie prea repede, se încheie din motive greșite, se încheie, deși puteau continua, pentru că cei doi oameni erau prea încăpățânați, prea mândri, prea lași și prea precauți pentru a se deschide și a-l primi pe celălalt în inima sa.

Unele relații se încheie pentru că erau puțin mai complicate, însă ele nu ar trebui să fie ușoare, nu ar trebui să fie perfecte și poate că așteptările prea mari le-au distrus.

Relațiile se încheie când le permiteți să moară, în loc să încercați să le salvați.

Sursa