Dacă în relația voastră nu există aceste 8 lucruri, înseamnă că ea demult s-a încheiat!

Dacă în viața voastră de familie au încetat să apară aceste evenimente și acțiuni, atunci e timpul să puneți punct.

Dacă nu există bucurie

Ești mereu tristă sau plângi? Se întâmplă mai des decât înainte? Nu ești o persoană isterică, dar brusc îți dai seama că în ultimii patru ani de căsătorie, te-ai indispus mult? Uneori, emoțiile noastre subconștiente sunt atât de puternice, încât nu avem suficiente forțe să le reținem.

Nu există susținere

Soțul te învinuiește pentru tot ce faci sau spui. Te critică mai mult decât de obicei? A trecut la atacuri? Dacă simți nevoia  să te retragi și “nu poți spune nimic corect”, acesta este un semn că e timpul să fugi.

Nu există adevăr

Îți minți prietenii sau familia despre relația voastră. Într-adevăr, nu spunem prea multe lucruri, dar dacă vei continua să spui că ”totul e bine”, știind că în realitate nu este așa, aceasta devine o adevărată problemă.

Nu există intimitate

Intimitatea este o nevoie umană. Cu toții avem nevoie de ea pentru a simți legătura, dragostea și grija. Fiecare femeie căsătorită cunoaște obiceiurile s**uale ale soțului ei. O dată pe săptămână, după sala de sport, de două ori pe lună – era normal, însă acum nu se întâmplă. Dacă soțul tău evită intimitatea, refuză sau te forțează să-l convingi, atunci acordă atenție și acestui punct.

Nu există socializare

Nu mai petreceți timpul cu prietenii și familia și nu-ți mai amintești când s-a întâmplat ultima dată? Serile de vineri le petreceai în compania prietenelor, iar acum te grăbești acasă să privești un alt episod din telenovela preferată. Discuțiile la telefon doar te indispun. Simți și îți faci griji că nimeni nu te înțelege. Acesta este un semn. Otrava în relație se manifestă alături de depresie. Fii atentă la aceste semne.

Nu există continuare

Te gândești mereu la despărțire. Este vorba de sentimentul de ușurare pe care îl vei putea obține despărțindu-te de soțul tău. În viață, de îndată ce ceva devine insuportabil din punct de vedere emoțional sau fizic, reacția naturală este să fugi de durere.

Nu există bunătate

Relația cu soțul a devenit plină de răutate? Nu mai există o barieră între voi, nu există o separare între subiectele “bune” și “rele”, iar luptele verbale au devenit un fenomen frecvent? Acesta este un semn al unei relații toxice, din care trebuie să ieși cât mai curând.

Nu există dragoste

Îți amintești când ultima dată ai fost fericită în căsătorie? Dacă, privindu-ți soțul în ochi, ai sentimentul că e destinul tău, atunci tot ce se întâmplă este corect. Dar dacă nu-ți poți aminti când ultima dată l-ai privit în ochi și ai simțit dorința de a-i mulțumi sau mai rău, l-ai privit, dar ai vrut să-l lovești. Probabil, trebuie să faci un pas înapoi și să înțelegi dacă ai nevoie de această relație.

Nicio relație nu este perfectă, dar trebuie să înțelegi că aceste semne, cu cât se manifestă mai mult în căsătorie, cu atât mai puternic îți pot afecta bunăstarea și sănătatea emoțională sau fizică. Utilizează cel mai bun “filtru”, bazează-te pe prieteni și familie sau caută ajutor profesional.

Sursa