Încearcă acest exercițiu cu adevărat magic, care te va ajuta să descoperi în tine Lumina Iubirii!

Este un exercițiu cu adevărat magic, îndreptat să descopere în tine lumina Iubirii – pură, sinceră, necondiționată.

Deja în câteva zile vei simți primele rezultate, care te înaripează și te inspiră la acțiunile ulterioare. Îți dorești să încerci, iar și iar, până când conștientizezi că acest izvor de Iubire se află în tine și este cu adevărat nelimitat. Este atât de simplu – doar că trebuie să-l îndeplinești în fiecare zi…

Exercițiul ”SOARE”

Te așezi confortabil într-un fotoliu sau pe pat, ocupi o poziție relaxantă. Poți închide ochii sau îi poți lăsa deschiși.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci – este să-ți amintești acele episoade din viața ta când te simțeai foarte bine, când erai complet fericită. Să-ți amintești acel sentiment de fericire care te umplea.

Poate fi vorba de prima întâlnire și primul sărut, pot fi sentimentele tale atunci când te afli în natură, încântarea că un lucru important în cele din urmă s-a încheiat cu succes, un dar plăcut. Situații când ai fost fericit(ă).

Deci, ți-ai îmbunătățit starea de spirit cu amintiri plăcute, ți-ai creat un fundal pentru munca ulterioară.

Următoarea etapă

Începi să-ți imaginezi că în regiunea inimii tale există un soare mic auriu – aceasta este Iubirea ta..

Soarele este ascuns într-un cufăr, pe care neapărat trebuie să-l deschizi și să lași soarele să iasă. El începe să lumineze totul în tine, iar tu începi să strălucești, să te umpli de lumină, toate celulele corpului tău sunt în razele Soarelui, devii o lumină continuă și luminezi ca un bec electric mare.

Ești lumină, strălucitoare și iubitoare.

Apoi îți imaginezi persoana iubită sau pe cineva care, după cum consideri, are nevoie de dragostea ta și îi trimiți lumina soarelui tău. Un fascicul de lumină direcționat ca o rază. Faci o punte între inima ta și inima lui.

Imaginează-ți cum își pierde tristețea din ochi, iar în locul ei vine bucuria si fericirea. Persoana se află în interiorul razei trimise de tine. Este toată învăluită de lumină, se scaldă în ea, respiră această lumină.

Cu această lumină poți umple nu numai persoana iubită, ci și casa, munca, orice loc și orice persoană spre care vei îndrepta raza.

Cu cât mai luminos vei reuși să-ți imaginezi acest lucru, cu atât mai mare va fi efectul acestui exercițiu.

Întregul exercițiu durează aproximativ 20 de minute. Totul depinde de nivelul inițial al fericirii și dezvoltarea imaginației.

Îndeplinind acest exercițiu, vei observa cum oamenii încep să te iubească, vor fi atrași de tine – tu fiind o sursă de forță vitală, vei deveni pentru toți o persoană foarte atractivă, ca un magnet.

Sursa