Fiecare femeie are nevoie de un bărbat care știe nu doar să vorbească, dar și să facă…

Vreau un bărbat care nu este indiferent față de mine. Nu-l vreau pe cel care spune că simte ceva, însă mă tratează ca fiind o opțiune de rezervă. Nici pe cel care vorbește despre cât de mult îi lipsesc și alege să se întâlnească cu prietenii și nu cu mine.

Vreau un bărbat care își dorește să petreacă timpul cu mine. Care se va trezi mai devreme decât de obicei, pentru a lua micul dejun cu mine. Care va parcurge sute de kilometri pentru a se întâlni cu mine, chiar dacă asta înseamnă cheltuieli suplimentare pentru benzină. Care va simți că nu poate trăi nicio săptămână fără să mă vadă.

Nu-l vreau pe cel care se pune pe primul loc, care nu se simte vinovat că mă face să-l aștept. Vreau un bărbat caruia îi pasă de sentimentele mele. Care îmi ascultă opinia. Care zâmbește atunci când mă vede zâmbind. Care nu vrea să mă rănească, pentru că se simte groaznic atunci când plâng.

Nu-l vreau pe cel care se uită mereu la ceas, așteptând să termin mai repede ceea ce am de spus. Vreau un bărbat căruia îi pasă de ceea ce este important pentru mine. Care mă ascultă cu atenție atunci când vreau să împărtășesc ceva, chiar dacă nu înțelege bucuria sau problemele mele. Care încearcă să se implice în ceea ce trăiesc.

Nu-l vreau pe cel care mă pune într-o situație incomodă, care mă forțează să fac dragoste, care mă face să cred că trupul meu este singurul lucru de care are nevoie. Vreau un bărbat răbdător. Căruia îi pasă de confortul meu. Care este dispus să aștepte atât timp cât am nevoie, pentru că îi place să petreacă timpul cu mine, chiar dacă suntem complet îmbrăcați.

Nu vreau pe cineva care mă lasă singură, atunci când îi spun că mă simt rău. Vreau un bărbat pentru care este importantă bunăstarea mea. Care îmi încălzește supa atunci când mă îmbolnăvesc. Care este alături de mine, atunci când mă simt cel mai rău, pentru că nu vrea să fie departe.

Nu-l vreau pe cel care se îmbată după fiecare ceartă, cel care va fugi după prima problemă, care renunță de îndată ce relația începe să-i pară dificilă. Vreau un bărbat care își dorește să repare ceea ce s-a frânt. Care va căuta un compromis împreună cu mine. Care va lupta pentru mine, nu împotriva mea.

Sursa