Iată ce semnifică desenele pe care le desenăm inconștient!

V-ați întrebat vreodată ce înseamnă desenele, pe care fără să gândim, le punem pe hârtie? Vă spunem noi în articolul de mai jos:

Cifre

Cei care desenează cifre sunt preocupați de valorile materiale. Aceștia – ori se gândesc cum ar putea să câștige mai mult, ori se gândesc cum să-și plătească datoriile.

Soare

Paginile jurnalului tău este înfrumusețat de ghirlande sau soare? Paradoxal, dar starea ta de spirit nu este la fel de roz precum aceste desene. Nu-ți ajunge căldură, grijă și atenție. Visezi la prietenie și sensibilitate. Încearcă să fii cât mai des printre oameni. Sună-ți prietenii, mergeți la cinema sau la o plimbare, stați într-o cafenea. Apoi, soarele va apărea nu numai pe hârtie, ci și în sufletul tău.

Figuri geometrice

Pătrate, romburi, triunghiuri – acestea vorbesc despre obiective clare și confingeri ferme. Asemenea figuri de obicei, sunt desenate de oameni obișnuiți să-și exprime deschis punctul de vedere. Ei au o mentalitate practică, o gândire logică bine dezvoltată și sunt capabili să ocupe poziții de lider. Iar formele simetrice înseamnă acuratețe și ordine, calculare și abilitatea de a planifica totul. În același timp, dacă unghiurile figurilor sunt prea ascuțite – aceasta este o tendință clară de agresiune. Problema acestor oameni este concentrarea excesivă, care nu le permite să se relaxeze.

Spirală, cercuri, linii ondulate

Problemele altcuiva nu te interesează prea mult sau chiar deloc. Ești o persoană secretoasă și rezervată, nu-ți place când alții intervin în treburile tale. Probabil treci printr-o criză ușoară. Încearcă să te reții, altfel poți izbucni și ofensa interlocutorul.

Inimioare

Ești copleșit de sentimente. Vrei să săruți întreaga lume. Dar întotdeauna îți stăpânești emoțiile și dintr-o parte pari sever și inaccesibil. Cu cât imaginea este mai mare, cu atât este mai mare diferența dintre fața ta adevărata și masca obișnuită. Ajunge să te controlezi, fii mai deschis și mai relaxat.

Steluțe

Steaua este un indicator al unei firi optimiste. Confruntându-se cu problema, o astfel de persoană încearcă să nu renunțe, ci să facă față dificultăților cât mai repede. În plus, un astfel de desen demonstrează dorința “pictorului” de a atrage atenția asupra sa.

Flori și frunze

Florile și frunzele vorbesc despre un caracter bun. Acești oameni sunt receptivi și adoră să-i ajute pe alții. De asemenea, sunt sensibili și emoționali. Dacă omul desenează plante în ghiveci, înseamnă că are nevoie constant să-și reîncarce energia.

Copaci

Copacii subțiri cu ramuri goale – sunt desenați de oameni pierduți și frustrați. Dar iată coroana ramificată și trunchiul gros arată că ești energic, vesel și că în momentul de față nimic nu te preocupă.

Șah sau mat?

Ești într-o situație neplăcută sau jenantă, de aceea desenezi o tablă de șah. Și îți dorești să rezolvi toate problemele, dezvoltându-ți tactica și propria strategie, așa cum fac jucătorii de șah. Între timp, dacă o astfel de imagine este un oaspete frecvent în jurnalul tău, e posibil să suferi de complexe ascunse.

Cruci

Crucea exprimă sentimentul de vinovăție. Probabil ai ofensat pe cineva, nu ți-ai îndeplinit promisiunile sau ți se pare că cei din jur te învinuiesc pentru ceva. Cât mai curând discută tot ce te preocupă sau cere iertare și imediat îți va fi mai ușor. Apropo, în desenul tău pot fi nu doar cruci obișnuite, ci, de exemplu, ornamente sau modele care conțin elemente în formă de cruce. De regulă, un astfel de aspect este redat de femei.

Sursa