Nu vei fi respectată ca femeie, dacă faci aceste 9 Lucruri!

Cineva spunea: “Bărbatul iubește femeia pe care o respectă, femeia, de obicei, respectă doar bărbatul pe care îl iubește”. Și asta este adevărat. La bărbați dragostea și respectul se împletesc între ele. Și dacă femeia vrea să fie iubită, în primul rând ar trebui să aibă grijă să fie respectată.

Însă nu vei fi respectată ca femeie, dacă faci aceste 9 Lucruri!

1. Dacă ești de acord cu tot ce spune bărbatul

Bărbații respectă femeile care au propria opinie, chiar dacă nu sunt de acord cu ea. Fata care este de acord cu tot ce spune sau propune bărbatul, puțin probabil îi va provoca sentimente profunde.

2. Dacă faci abuz de alcool

Da, bărbații au standarde duble în această privință. Dacă unul dintre prietenii lor se îmbată, mai târziu vor spune că au petrecut timpul bine, însă o femeie beată, în special într-un loc public – pentru ei, e o rușine, un spectacol umilitor.

3. Dacă nu ai propria viață

Majoritatea bărbaților își doresc să fie parte din viața unei femei, dar nu întreaga ei viață. Bărbații nu respectă femeile care fac din ei ”singura bucurie”. E mult mai atractivă femeia care are propriile interese, hoby-uri, prieteni.

4. Dacă sari în patul primului bărbat întâlnit

Intimitatea la prima întâlnire – este cea mai sigură cale de a începe relația cu lipsă de respect. Adevărul este că, bărbații nu apreciază ceea ce au obținut ușor. Cu cât mai mult efort depune pentru a cuceri femeia, cu atât mai mult o prețuiește. Și, cu cât vor aștepta mai mult acest moment, cu atât îi va respecta mai mult principiile.

5. Dacă minți 

Sinceritatea – este garantia unei relații sănătoase. O minciună mică, după cum știți, naște nemulțumiri mari. Și distruge încrederea prețioasă. Orice minciună mai devreme sau mai târziu se va întoarce la tine ca un bumerang.

6. Dacă te plângi pe fostul partener

Aici se verifică răutatea și decența femeii, și banala solidaritate masculină. Și indiferent ce nemernic a fost fostul partener, este important să înțelegi acea linie fină, dincolo de care e periculos să treci. Mai bine te limitezi la câteva fraze sincere, dar cuprinzătoare. În caz contrar, va crede că vei vorbi și despre el astfel, dacă vă veți despărți.

7. Dacă flirtezi cu alții

Nu e vorba doar de gelozie. Ci de faptul că flirtul deschis îți va face o reputație nedorită, iar el va fi privit ca unul căruia i se pun coarne. În acest caz, mândria masculină nu va supravețui. Și dacă va vedea că ai un comportament ușuratic, puțin probabil te va respecta.

8. Dacă nu ești tu însăți

Nu trebuie să te prefaci altcineva – bărbații respectă femeile care sunt sincere cu ele însele. Oricine vrea alături o persoană adevărată.

9. Dacă nu ești o adevărată lady

Lady – este încarnarea supremă a Femeii. Delicatețea, feminitatea, puritatea sunt acele calități care întotdeauna vor fi apreciate de către bărbați, chiar dacă nu vor recunoaște niciodată acest lucru.

Sursa