Ucigașii tăcuți ai vieții tale de succes – obiceiurile care te împiedică să obții succes și fericire!

Mulți oameni, atunci când decid să-și schimbe viața – încep să caute tehnici magice care îi vor ajuta să se miște înainte. Deși cea mai ușoară cale de a deveni rapid de succes, ar fi să scapi de balast și credințele false, care te fac slab în acest moment.

Deci, hai să vorbim despre ucigași tăcuți ai vieții tale de succes, pe care mulți dintre noi pur și simplu nu-i observă:

”Nu am timp”

Atunci când ai bani, tu știi exact câți ai. Însă timpul nici nu-l poți acumula, nici nu-l poți opri. El nu există. Tot ce ai este această clipă. Nimeni nu oferă garanții că peste 5 ani un asteroid nu va distruge Pâmântul. Nimeni nu oferă garanții că vei trăi până atunci. Tu – nu ai timp, nu ai avut și nici nu vei avea. Pentru că nu-l poți controla. Gândindu-te că mai ai de trăit câțiva zeci de ani pur și simplu amâni luarea deciziilor importante. Trebuie să înțelegi că nu ai acești ani. Acționează acum.

Concentrează-te pe proces.

Atingerea obiectivului depinde de ceea ce faci acum. Gândindu-te la scop, nu te poți gândi la acțiuni 100%. Deci, eficacitatea lor scade dramatic. Dacă ai început ceva, gândește-te la asta, dar nu la ceea ce-ți va oferi acest lucru.

Încetează să zgârii oglinda

Când vrei să-ți aranjezi coafura, îți atingi părul, nu reflexia. Dar din anumite motive, atunci când în viața ta există probleme, încerci să schimbi reflexia, nu pe tine însuți. Realizează acest lucru – dacă nu ți-a reușit ceva, atunci trebuie să repari în interiorul tău, nu în exterior.

Comportamentul depinde de mediu, dar nu de cunoștințe sau puterea de voință.

Tu știi că pierzi uneori prea mult timp pe rețele de socializare. Însă faci asta în continuare. Tu știi că ești supraponderal din cauza supraalimentării, dar continui să cumperi mai multă mâncare decât ai nevoie. Cu alte cuvinte, dacă tot amâni mereu, vinde televizorul și șterge-ți conturile pe rețelele sociale. Creează un mediu în care nu există condiții pentru formarea obiceiurilor proaste.

Creierul tău este principala problemă în viața ta

Pentru că el s-a fost format atunci când încă nu înțelegeai nimic. În tine deja au fost puse setările necesare. Pe șinele pe care merg gândurile tale, ce creează soluții ușor de anticipat. Și dacă vrei să reușești în viață, trebuie să-ți resetezi creierul – să pui gânduri și cunoștințe noi. Deoarece cu trenul vechi nu vei merge departe. Poți începe cu gânduri din această listă.

Mâncarea – este ucigașul principal

Mănânci de câteva ori pe zi. Fără zile libere. Pentru că așa au mâncat părinții tăi și toți în jur. Dar după cum vezi pe la vârsta de 50 de ani, oamenii se transformă în ruine. Însă unii reușesc să alerge la maratonuri având 100 de ani. Nu-ți voi spune despre veganism. Îți propun doar să încerci ceva nou. Și să-ți faci singur o opinie despre cum mâncarea îți poate distruge viața. Încearcă o lună să cumperi și să mânânci numai produse naturale, în forma lor naturală. Vrei carne – cumpără carne, nu salam. Și atunci singur vei înțelege cum acesta te ucide.

Dacă nu vrei să-ți trăiești viața în zadar, învață-te să fii un om al acțiunii.

Sursa