Cum poți atrage bărbatul? Urmează aceste 5 Sfaturi ale psihologului Mihail Labkovsky

Ce îl va face pe bărbat să-ți acorde atenție ție? Ne spune psihologul Mihail Labkovsky.

1. Dorința de a face cunoștință 

Prima condiție care trebuie respectată pentru ca bărbatul să vrea să te cunoască – este să fii pregătită pentru comunicare. Multe femei automat răspund grosolan la oferta bărbatului de a face cunoștință și asta se întâmplă din cauza neîncrederii în sine. Respectă cel puțin regulile de bun simț. Nu există nici un fel de “hărțuire sexuală” în cuvântul “salut”.

2. Lipsa problemelor

Multe femei au încrederea fermă că bărbatul va veni în viața lor, nu pentru iubire și bucurie, ci pentru a le salva de suferință. În realitate, cu aceste femei niciun bărbat normal nu vrea să-și lege viața. Și nu pentru că nu-i pasă de problemele tale. Ci pentru că nici măcar nu te cunoaște cu adevărat pentru a te ajuta și a te salva. La început trebuie să comunicați, să cunoaști persoana mai îndeaproape.

3. Încrederea în sine

O persoană nesigură de orice gen emite o amenințare. Ea are privire “țepoasă” sau stinsă, un comportament nu prea adecvat. Desigur, mulți oameni sunt puțin jenați când fac cunoștință cu cineva de  s*x opus. Dar teama sinceră în fața unui om străin și obsesia pentru “imperfecțiunile” tale, cu siguranță, nu-ți vor adăuga farmec.

4. Independență și putere

Mulți cred că bărbații preferă femeile slabe și subordonate. De fapt, un bărbat încrezător nu are nevoie să se afirme din contul unei femei, el are nevoie de o parteneră egală. Nu este necesar să fii din același cerc social cu bărbatul, dar dacă el este un bărbat de succes, independent și care se bazează doar pe sine, puțin probabil îi va plăcea femeia care, elementar, nu se poate întreține. Dacă, bineînțeles, acesta nu suferă de complexul “salvatorului” și nu-și caută o femeie “fiică” care să poată fi  controlată ușor.

5. Și cel mai important…

Este inutil să atragi bărbatul îmbracându-te într-un fel anume, să slăbești sau să te îngrași, să apelezi la chirurgia plastică, să-ți schimbi comportamentul etc. Nu funcționează. Singura modalitate este să fii tu însăți. Fără jocuri, prefecătorii, încercări de a-i fi pe plac. Doar în această situație vei avea șansa să ”prinzi” un bărbat și să coincizi cu ceea ce se află în adâncurile subconștientului său.

Sursa