Ghid pentru bărbați: 3 sfaturi care vă vor ajuta să faceți față Isteriei Feminine!

Isteria feminină este o adevărată catastrofă. Aceasta poate fi comparată cu o furtună sau o tornadă care mătură totul în calea sa. Nu este nimic surprinzător în faptul că din cauza puterii distructive a isteriei, s-au distrus deja multe relații. Acest articol este pentru cei care își iubesc partenera și încearcă să păstreze relația. Deci, ce să faci dacă ai o femeie isterică?

Ce este de fapt isteria?

Orice femeie poate face o criză de isterie, chiar dacă nu este predispusă la un astfel de comportament. De obicei, isteria se întâmplă din 2 motive:

– sistemul nervos sensibil

– modificarile hormonale în timpul sarcinii, precum și din cauza unor probleme de sănătate care provoacă explozii hormonale.

În al doilea caz, ea poate cere ajutorul medicului pentru a corecta situația. În primul caz, când are un sistem nervos sensibil, ea va fi nevoită să conformeze cu asta.

Avantajele femeii cu acest tip de caracter: ea este emoțională, strălucitoare, s*xy. În plus, este foarte sensibilă, ușor de rănit, ceea ce le provoacă bărbaților dorința de a o proteja. Fără îndoială cu o astfel de femeie nu te vei plictisi. Este o femeie complexă care îți poate picta viața în culori vii, dar nu toate vor fi strălucitoare…

Motivele isteriei

La baza oricărei crize de isterie se ascunde cea mai banală frică. Factorul de stres poate fi orice – ea își poate ieși din fire din cauza unei cești murdare, însă la bază întotdeauna este frica. De exemplu, în acest caz, ea se teme că bărbatul nu o va ajuta la treburile casnice. De îndată ce el va înțelege ce frică îi provoacă valul de emoții, îi va fi mai ușor să facă față acestei furtuni, iar ea va simți sprijinul lui.

Greșelile bărbaților

Confruntându-se cu isteria femeii, bărbatul încearcă să plece sau se închide în sine și păstrează tăcerea. Aici e cea mai gravă greșeală. O altă greșeală pe care o face bărbatul e că și el izbucnește și țipă ca răspuns sau începe să-i dea palme ”pentru a se calma”.

Criza de isterie este o furtună de emoții necontrolate. În acest moment ea nu-și controlează emoțiile și va spune lucruri care rănesc.

Ce trebuie să facă bărbatul?

1. În niciun caz să nu plece. Știu, e dificil. În acest moment, nu uita că ea nu deține controlul asupra sa și tot ce spune și face nu se referă la tine. Dacă în acest moment vei pleca și o vei lăsa singură – asta nu o va liniști, ci dimpotrivă, se va înfuria și mai mult, iar mărimea problemei va crește.

Orice isterie a femeii – este încercarea de a obține de la bărbat o reacție emoțională la problema ei sau a voastră. Strigătul ei – este un strigăt de ajutor. Și trebuie să-i oferi această reacție, dar corect.  

2. Nu te preface că ești o stâncă de piatră și nu te retrage, las-o să vorbească și încearcă să o asculți cu atenție. Cel mai important este să o faci să simtă acest lucru și că nu-ți este indiferent ce i se întâmplă. Când îți va simți calmul și când primul val de emoții va dispărea – ea va trece la dialog normal.

3. Încearcă să afli ce o preocupă cu adevărat. Întreab-o direct ce frică are în acest moment. Nu răspunde declarațiilor și comentariilor ei, ci fricii. Încercă să o ajuți să se descurce cu ea. Ea țipă că ai acceptat pe rețelele de socializare o fată? Frica ei în acest caz este că te va piarde. Poți ignora acuzațiile de infidelitate, mai bine spune-i că ea este cea mai frumoasă, cea mai scumpă și în afară de ea nu ai nevoie de nimeni. Dar și mai bine, arată-i prin fapte.