Dacă EL este destinul tău, NU va trebui să alergi după el…

Uneori e dificil să te controlezi, când în sfârșit întâlnești bărbatul care te face să crezi în iubire. Deși nu ar trebui să-ți ascunzi sentimentele, nu  trebuie să le arăți doar tu. Pentru că dacă este destinul tău, nu va trebui să fugi după el – el singur va fi alături de tine.

Dacă îți permite să pleci, este pierderea lui.

Te vei salva de mult stres și griji, dacă vei permite lucrurilor să se întâmple firesc și nu forțat. Dacă el îți permite să te îndepărtezi, atunci trebuie să mergi în această direcție – cât mai departe de el. Nu vei putea atrage bărbatul cu care nu e predestinat să fii. Păstrează-ți energia pentru cel care merită atenția ta.

Ai mult mai multă demnitate, decât să alergi după bărbat

Trebuie să ai suficientă încredere în tine pentru a ști că atunci când vei întâlni bărbatul potrivit, totul se va întâmpla de sine, chiar de la început. Da, nu există relații perfecte, însă nu ar trebui să fie dificil. Nu trebuie să depui eforturi titanice pentru a-l impresiona.

Destinul are planurile sale

Cele mai frumoase povești de dragoste se întâmplă, pentru că e predestinat să se întâmple și nu pentru că au fost forțate. Unii oameni iubesc să obțină ceea ce e interzis, dar dacă el continuă să fugă de tine, de ce să faci asta?

Meriți un bărbat care va lupta pentru tine

Ești demnă de cel care va depune efort, pentru a-ți arăta că ești importantă pentru el și nu trebuie să accepți mai puțin. Dacă ți se pare că se îndepărtează de fiecare dată când te apropii de el, că trebuie să depui tot mai mult efort pentru a păstra relația, oprește-te. Privește lucrurile real.  El depune același efort ca și tine?

Dacă te place cu adevărat, nimic nu-l va împiedica să-ți arate asta

Bărbații nu-și ascund sentimentele, dacă le au. Pentru că se tem că femeia visurilor lor poate pleca la altul.  Deci, dacă trebuie să fugi după bărbat, atunci nu ești interesantă pentru el.

E mai bine să accepți adevărul amar

Poate fi greu de acceptat, dar este adevărat. Dacă alergi după bărbat, atunci el fuge de tine. Unde este demnitatea și respectul față de propria persoană? Dacă fuge, lasă-l să fugă.

Bărbatul potrivit va fi al tău.

Când vei întâlni bărbatul potrivit, vei simți cele mai bune sentimente. Doar ține minte că dacă este destinul tău, nu trebuie să alergi după el.

Sursa