Cum înțelegi că femeia nu te mai iubește? Iată 7 Semne care îți spun că sentimentele ei s-au răcit!

Relațiile se pot încheia nu numai din cauza bărbaților. Uneori, femeia este cea care îi propune partenerului să încheie relația. Cum înțelegi că deja nu mai ești preferatul ei? Poți vedea cu ușurință semnalele pe care ți le trimite – cel mai important este să le observi la timp.

1. Tot mai puțină grijă din partea ei

Ai observat că iubita ta tot mai rar manifestă grijă față de tine -nu-ți mai amintește: ”Iubitule, îmbracă-te călduros, afară e rece!”. Mesajele și apelurile sunt tot mai rare – asta vorbește despre faptul că sentimentele ei s-au răcit. Femeile au o atitudine grijulie față de cei pe care îi iubesc și manifestă grijă mai des decât bărbații.

2. Obișnuitele mesaje afectuoase au devenit rare

Amintește-ți cum te alintă cel mai des iubita ta? Cu siguranță aceste cuvinte îți provoacă zâmbet și sentimente plăcute. Dacă ele au dispărut și doamna inimii tale, îți spune sec pe nume – probabil nu-i mai pasă de această relație.

3. Nu te mai așteaptă cu cina delicioasă…

Te-ai obișnuit că ea te așteaptă acasă cu cina delicioasă, te sărută, te îmbrățișează, dar în ultimul timp nu se întâmplă asta? Probabil vei fi nevoit să uiți de această perioadă frumoasă din relația voastră. Este clar că femeia și-a pierdut interesul pentru relație. Sau există motive mai serioase.

4. Nu-și face griji unde pleci seara

Ai decis să-ți vizitezi prietenii, să mergi cu ei la bar, la o bere, să privești meciul preferat de fotbal, iar femeia nu-ți spune niciun cuvânt? Fie ai o iubită înțelegătoare, fie nu-i pasă unde pleci și cu cine.

5. În gândurile lor, femeile îi lasă doar pe cei pe care îi iubesc.

Încrederea din partea iubitei tale este mai mică? Tot mai rar își împărtășește gândurile și sentimentele cu tine? Cel mai probabil, ai pierdut-o. Femeia care și-a pierdut iubirea față de bărbat, nu-l va mai iubi din nou cu adevărat.

6. Când femeia este îndrăgostită, ea mereu așteaptă noutăți de la bărbatul ei. 

Culegând numărul ei, după primul sunet îi auzi vocea dragă ”Salut iubitule!”, iar acum îți răspunde tot mai rar? Închide telefonul fără motiv sau nu-ți răspunde o perioadă lungă de timp? Probabil, deja nu mai ești așteptat…

7. Observă ce atitudine are față de tine.

O femeie îndrăgostită, întotdeauna susține bărbatul, încearcă să fie de partea lui, îi apreciază pozitiv umorul. Chiar dacă opinia ei nu coincide cu cea a bărbatului, ea oricum va încerca să arate că e de acord cu el. Analizează toate astea și trage concluzii.