Bărbatul tău – nu este cel care te dorește, ci cel care are grijă de tine!

Primul semn că te iubește – este grija.

Când vezi, cum el dintr-un macho brutal se transformă într-un tatic îngrijorat, să știi că îi pasă cu adevărat de tine. ”Ai mâncat ceva azi?” ”Îmbracă-te mai călduros, afară e frig” ”Condu mașina cu atenție, nu te grăbi” ”Te-ai îmbolnăvit? Vin imediat!”

Când este îndrăgostit, el încearcă în orice mod să te înconjoare cu căldură, să te încălzească, să te protejeze de toți și de toate. El sună, îți scrie mesaje, te întreabă, se interesează dacă ai nevoie de ceva. Se ”rotește” deasupra ta ca un zmeu și nu-i pasă cine și ce spune. Singurul lucru care îl preocupă – ești tu, sănătatea și siguranța ta.

Va începe să te învețe viața, să te călăuzească pe calea cea dreaptă, pentru că puritatea ta morală nu-i este indiferentă.

Când bărbatul este îndrăgostit, vrea să umple cu sine întreaga lume și în același timp să te protejeze de ea. El se gândește mereu la tine, își face griji pentru tine, vrea să fie cu tine în fiecare clipă. Te consideră a lui.

Dacă nu se întâmplă acest lucru, dacă poate trăi liniștit câteva zile fără să afle cel puțin ceva din viața ta, atunci nu ești pentru el decât o altă fată din viața lui, cu care doar își petrece timpul.

Nu inventa sentimente, acolo unde există doar pofte.

Bărbatul tău – este cel, care nu doar te vrea, ci cel care are grijă de tine.

Sursa