8 Sfaturi ÎNȚELEPTE pentru o căsnicie puternică de la Michelle Obama. Merită să le cunoască fiecare cuplu!

Fără îndoială, ea este una dintre cele mai remarcabile femei din lume. Privind-o, vezi în ea întruchiparea bunătății, echilibrului și puterii într-o singură persoană. Timp de 8 ani, cât a fost alături de soțul ei, fosta primă doamnă a SUA nu a ratat ocazia să-și folosească vocea pentru a sprijini lumea, a răspândi înțelepciunea și a împărtăși iubirea…

Sfaturi pentru o căsătorie fericită de la Michelle Obama:

Aceste sfaturi doar confirmă faptul că doamna Obama – este o persoană la fel ca și noi toți și respectarea unor reguli simple face căsătoria ei puternică, iar maternitatea demnă de urmat.

1. Pentru soție nu este nimic mai groaznic decât gândul despre altă femeie, care încearcă să câștige atenția și afecțiunea soțului ei. Nu este nimic mai dureros, ofensator și umilitor decât asta.

2. Căsătoria înflorește numai dacă soții lucrează ca o echipă de succes, când, atât soțul, cât și soția consideră că victoria comună este mult mai importantă, decât rivalitatea din familie. Doar munca grea în echipă face căsnicia puternică.

3. Copiii voștri vă urmăresc și pe baza acestor observații își formează propria opinie despre iubire, fidelitate și căsnicie. Oferiți-le speranță, lăsați-i să-și dorească să construiască aceeași familie.

4. Bărbați țineți minte: alte femei arată mai atractiv doar pentru că cineva are grijă de ele mai bine. Iarba întotdeauna e mai verde acolo unde este udată cu regularitate. În loc să admirați iarba vecinului, mai bine îngrijiți-o pe a voastră. Orice bărbat poate admira o femeie superbă, dar numai un domn adevărat este capabil să-și facă femeia frumoasă și fermecătoare.

5. Pentru o căsnicie reușită, nu este neapărat nevoie să aveți o casă mare, un soț sau o soție ideală, o mașină scumpă sau un milion de dolari. Chiar și având toate cele enumerate mai sus, căsătoria poate fi nereușită. Cheia succesului este onestitatea, loialitatea și dragostea altruistă.

6. Oamenii din mediul vostru au un impact enorm asupra căsătoriei voastre. Prietenii o pot consolida și o pot distruge. Fiți prudenți atunci când alegeți prietenii.

7. Dacă unul dintre soți încearcă să construiască o relație normală, iar celălalt face totul pentru a o distruge, ei nu vor reuși. Căsătoria poate fi salvată numai dacă soțul și soția lucrează în echipă.

8. Nu perceți partenerul ca pe ceva evident. Nu-i folosiți bunătatea și blândețea și nu abuzați de încrederea lui, deoarece pierzând această persoană, veți petrece tot restul vieții regretând greșelile.

Sursa