Iată ce a mărturisit un bărbat despre femeia pentru care își dorește să trăiască!

Cum ar trebui să fie femeia de lângă mine?

Probabil, cea pentru care vreau să trăiesc. Nu doar să trăiesc, ci să fac fapte, să o fac fericită, să o cuceresc iar și iar, să aprind lumina în ochii ei…

Ea, este femeia care nu-mi datorează nimic. Este cu mine pentru că mă iubește, alături de mine se simte bine și în siguranță.

Nu-mi pasă ce face. Poate că muncește undeva, poate că nu muncește, dar în același timp face ceva. Ceea ce este important, este faptul că umple cu sens viața ei și a mea. Nu este atât de îngrijorată de aspectul financiar. Ideea este importantă. De a transforma ideile în realitate – este funcția bărbatului.

Nu trebuie să o văd în fiecare zi lângă aragaz. Mai important este cum se simte alături de mine, în prezența mea. Să-i simt tandrețea, căldura și nevoia de a fi cu mine. Nu mă deranjează dacă nu găsesc în fiecare zi micul dejun și cina gătite de ea. Nu vreau o femeie chinuită, care are doar o singură dorință, să meargă imediat la culcare cu celebra scuză că “o doare capul”.

Mai bine să aibă grijă de sine, pentru că a fi pe placul bărbaților – e vocația naturală a femeilor. Ai văzut cu ce expresie a feței iese femeia din Spa?

Pentru ea este important să obțină energia bărbaților fascinați de ea. Această energie îi hrănește natura feminină și continuă să înflorească ca o floare frumoasă. Și această floare înfloreste pentru mine!

Pentru ea este importantă comunicarea cu oameni noi. Se interesează de experiența oamenilor de succes. Ea caută înțelegere și în același timp ascultă și privește un meci de fotbal, înțelegând că asta este important pentru mine.

Uneori, ea vrea să devină o fetiță mică, să plângă și să obțină grija și atenția bărbatului iubit. Uneori acest lucru nu are explicații. Astfel își reduce stresul.

În adâncul sufletului mereu rămâne o ”fetiță”. Probabil întotdeauna voi fi chinuit de îndoieli: “și dacă nu sunt bărbatul la care visează” și aceaste gânduri mă vor obliga să fac tot mai mult și mai mult, doar să o țin aproape, pentru că nu-mi datorează nimic.

Și ori de câte ori o îmbrățișez, poate doar în vis, prin reacția ei înțeleg că îi sunt scump și m-a ales pe mine! Și în acel moment înțeleg că alături de mine e femeia pentru care vreau să trăiesc.

Sursa