Cum înțelegi că te place? Iată 3 semne care pot fi citite în ochii lui!

Psihologii și oamenii de știință sunt siguri că emoțiile puternice pot fi citite pe față. Acest lucru se aplică și în dragoste. Privirea bărbatului întotdeauna îl va trăda, dacă e îndrăgostit de tine sau cel puțin dacă te simpatizează.

Care este diferența dintre privirea unui bărbat îndrăgostit și a unui bărbat iubitor?

1. Când sunteți într-un grup, în primul rând se uită la tine

Dacă ești în compania prietenilor sau a colegilor și vezi un bărbat care te caută cu privirea și încearcă să se întâlnească în primul rând cu tine, atunci fii sigură aceasta este o manifestare a sentimentelor.

2. Te privește mai mult decât pe alte persoane

Dacă bărbatul este îndrăgostit, el va privi obiectul iubirii mai îndelungat. Pentru că inconștient vrea să obțină mai multă informație.

Dacă observi că privirea bărbatului se oprește asupra ta mai mult decât asupra altor persoane – acesta este un alt semn nonverbal care vorbește despre sentimentele lui.

3. Te privește direct în ochi

Merită să acorzi atenție unde mai exact își îndreaptă bărbatul privirea. Dacă el fără pic de jenă îți privește sânii sau fesele, atunci e vorba mai degrabă de pofte, decât de dragoste.

Desigur, un bărbat îndrăgostit de asemenea, se va uita la silueta ta, dar exact aceste părți ale corpului le va aprecia cu o privire trecătoare. Un bărbat îndrăgostit se va concentra pe față. Și te va privi atent în ochi, pe buze, pe gât.  O privire directă în ochi indică faptul că el caută contact vizual cu tine, așteptând “o reacție”. Dacă îți privește buzele, este un semn al senzualității, dorința de a te săruta. O atenție deosebită asupra gâtului poate spune despre intențiile adevărate ale bărbatului, mai mult decât privirea asupra sânilor și feselor.

Sursa