Cele 5 Calități ale Femeii, care atrag cel mai mult Bărbatul!

Bărbații au împărtășit care sunt cele 5 calități pe care trebuie să le posede orice fată, dacă își dorește să fie înconjurată de atenție și grijă.

Grija de sine

Frumusețea este un concept subiectiv și fiecare bărbat are gusturile sale: cineva adoră formele voluptoase, cineva e înnebunit de cele înalte, iar alții își pierd mintea după brunetele focoase. Dar iată cu ce au fost de acord toți bărbații: indiferent cu ce trăsături te-a înzestrat mama natură, trebuie să ai grijă de tine.

Barbații găsesc cu adevărat atrăgătoare fetele îngrijite: pielea curată și fină, părul sănătos, machiajul potrivit, imaginea bine gandită – acestea sunt lucrurile la care bărbații acordă întotdeauna atentie.

Simțul umorului

Mulți bărbați recunosc că nimic nu le răscolește imaginația mai mult decât râsul feminin fermecător și sincer. Mulți, auzind un râs contagios, își întorc privirea în speranța de a afla  cine este ea. În același timp, pentru ei este extrem de important și motivul pentru care râde însoțitorea lor: un râs fără motiv și în momentul nepotrivit, dimpotrivă, respinge bărbații.

Un bun simț al umorului și o doză echitabilă de auto-ironie este calitatea obligatorie pe care orice bărbat și-ar dori să o vadă la aleasa lor. Cu o astfel de fată ei se simt confortabil, pozitiv și relaxat.

Inteligența

Desigur, inteligența este un concept la fel de subiectiv ca și frumusețea. În contextul unei relații, pentru bărbat este foarte important să aibă ce discuta cu fata pe care o place. Abilitatea de a susține o conversație pe diverse subiecte – pentru mulți bărbați este în fruntea listei de caracteristici atractive. Cu o astfel de fată poți discuta orice și alături de ea cu siguranță nu te vei plictisi.

Să manifeste grijă

De fapt, o fată grijulie în ochii unui bărbat, nu este cea care gătește și spală de dimineață până seara. Este cea care se interesează cum i-a trecut ziua, încearcă cu sinceritate să-l ajute, creează pentru el confort și confort nu numai în casă, ci și în sufletul lui. Bărbații recunosc că pentru o astfel de femeie sunt gata să răstoarne munții.

Sinceritate și naturalețe

În această realitate, unde adesea trebuie să jucăm anumite roluri, sinceritatea și naturalețea sunt extrem de apreciate într-o relație. Mai devreme sau mai târziu bărbatul va simți falsitatea, chiar dacă femeia e cea mai bună actriță.

Cu toate astea, nu uita că în femeie ar trebui să existe o enigmă, nu trebuie să uimești imediat bărbatul cu toată naturalețea ta. Permite-i să te descopere, ca pe o carte, răsfoind pagină după pagină, dar întotdeauna fii sinceră cu tine însăți și nu încerca să faci din tine ceea ce nu ești.

Desigur, această listă nu este universală, însă reflectă preferințele celor mai mulți bărbați și, după cum putem vedea, nu este ceva extraordinar sau inaccesibil. În epoca noastră, la fel ca și acum câteva secole, bărbații încă mai sunt atrași de femeile reale, capabile să ofere sentimente sincere.

Sursa